reklama

Wrzesień 2009

no plecy mnie juz dzis nie bolą, tylko na dole takjakby w okolicy jajników ale ginka powiedziala mi ze to dobrze ze czuje ze cos tam sie dzieje, w poprzedniej ciazy mialam takie same bóle oprócz bóli pleców, wczoraj wzielam 3 nospy,

jutro do pracy to moze nie bede tak sie wsłuchiwac w siebie bo to jest najgorsze.
ale czuje ze w tej ciązy długo nie popracuje, wole wiecej wypoczywac, na szczescie mają wydłuzyc długosc zwolnienia lekarskiego do 270 dni, no i macierzynski jest juz 20 tyg:-)

reklama
no ja jestem w zlej sytuacji bo musze ukrywac ciaze a na dodatek pewnie i tak mnie zwolnia jak sie dowiedza wiec sie tym doluje troszke :( probowalismy prawie 3 lata, 2 lata czekam na cholerna umowe na czas nieokreslony ale mi glupia pinda nie chciala dac (zreszta mobing w pracy itp wiec chcac nie oszalec do reszty sie przenioslam i zaczynam od 1 stycznia a tu fasolka sie udalo). Teraz nowy dzial, umowa konczy sie 30 maja i pewnie zostane na lodzie badz mnie wyrzuca jak sie tylko dowiedza

Madzia_Singh : Dlatego ja wstępnie zapisałam się do wrześniówek ;-) bo według OM wychodzi 9.09.09 :-D Zobaczymy jak wyjdzie:-D Oby wszystko potoczyło się szczęśliwie, bo to jest najważniejsze.
Syla28 : U mnie objawy zaczęły się jakiś tydzień po owulacji. Był to ból piersi. Teraz już mnie tak nie bolą choć nadal są obrzmiałe, a w biuście mam 2 cm więcej ;-). Czasami troszkę mnie kłuje w podbrzuszu. Czyli klasyczne objawy wczesnej ciąży z tym że wcale nie tak intensywne jak wtedy kiedy tylko mi się zdawało, że jestem. :-D

witam witam :-)
chcialam dołączyć do szczęśliwych wrześniówek. Zrobiłam wczoraj test i jest dodatni :tak: - są upragnione przez 7 miesięcy 2 kreseczki! w poniedziałek wtorek ide do gina, a według wyliczeń termin bedzie na 9.09.09 hehhee;-)
pozdrawiam wszystkei czekające mamy.

Ostatnia edycja:
hehe. zobaczymy. pierwsza córeczka miała termin 17.09, a wyszła na świat 20.09 przez cc :-D teraz poczekamy i zobazcymy... już się nie mogę doczekać mojego maleństwa.
rozumiem że czekamy na ten sam dzień ;-)

Ostatnia edycja:
witam was dziewczyny! alże szybko już powstał wątek wrześniówek:szok::-)
ciesze sie waszym szczesciem i serdecznie gratuluję
Mam nadzieję że bede mogła do was dołączyć.. bo jak narazie @ mi się spoznia i nadal cisza:happy: kto wie... ;-) może to dzidzia..

pozdrawiam i uważajcie na siebie**

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry