reklama

Wrzesień 2009

reklama
Kamila...no tak to jest jak się człowiek nastawi.
Ika też miała być facetem i tak wszystkim mówiłam o tym że jak po usg się okazało że babeczka to wszyscy w szoku byli:-D:-D:-D a nie też trochę zajęło zanim się przyzwyczaiłam. Teraz więc nastawiałam się na drugą babeczkę a tu bum facet.

Melduję że ranking wygląda następująco

7 potwierdzonych dziewczynek
12 potwierdzonych facetów

Tak to wygląda na dziś:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Wg listy wrześniowych mam

Witam.
Ja gotuję już obiadek dla moich pracowników na budowie- dziś sosik:-p
Alex trzymam kciuki za mieszkanko.
Syla zrobię to badanie , wszystkie inne zrobiłam a to jakoś nie ...ale to wszystko przez tą gin:crazy:
Miłego dzionka

a ja chyba sorry ocipieje :wściekła/y::-(:-( wyzyna mi sie kolejna 8 boli jak jasna cholera, robie oklady z lodu itp i nic do tego zaczelo bolec ucho i wezel chlonny a w nosie z tej samej strony zrobilo sie zimno i to w 3 miejscach w srodku samym czuje cala dziurka od nosa napuchnieta boli by bylo malo migrena 2 dzien az bola oczy koszmar jakis...a dzis chcialam na cmentarz wyskoczyc, 4 rocznica smierci mamy wiec mam dola mega bosze :-(:-(:-( strasznie mi smutno zawsze w jej rocznice, byla jeszcze taka mloda i tak bardzo chciala nacieszyc sie wnukami i nie zdarzyla....

bleeee do tego zaczyna rabac mnie korzen zeba na dole i bedzie do wyrwania, nei wiecie czy mozna w ciazy rwac?? bo mam zeby takie po mamie psuja sie genetycznie i do zrobienia mnostwo i chce w ciazy bo potem sie posypie ale nie wiem czy mozna bo znieczulenie slyszalam ze tak....

uciekam po lod bo ledwo siedze buzka

Kroptusia mój gin powiedział mi ostatnio, że można wszystko...! Ale lepiej zapytaj swojego... Ja osobiście popieram zdanie mojego, bo ból zęba działa gorzej na Twoje maleństwo niż jakbys go usunęła... Ja ostatnio miałam leczone 2 ząbki z czego jeden ze znieczuleniem i nic się nie stało :)
A jeszcze mi gin mówił, że z tym rwaniem to tak do końca II trumestru... później już lepiej nie.. ale w sumie nie wiem czemu

Kroptusia mój gin powiedział mi ostatnio, że można wszystko...! Ale lepiej zapytaj swojego... Ja osobiście popieram zdanie mojego, bo ból zęba działa gorzej na Twoje maleństwo niż jakbys go usunęła... Ja ostatnio miałam leczone 2 ząbki z czego jeden ze znieczuleniem i nic się nie stało :)
A jeszcze mi gin mówił, że z tym rwaniem to tak do końca II trumestru... później już lepiej nie.. ale w sumie nie wiem czemu

Dzieki...no moze chodzi o ew krwotok czy cos...u mnie wyzsza szkola jazdy z zebami, bo 3 juz nie mam :-( i pytanie czy na 2 da rade zrobic choc koronke bo na 1 nie dalo i mam sztuczny ktory sie polamal :wściekła/y: nienawidze dentysty wybulilam gruba kase ok 1tys zl i co zebow nie ma :angry::angry: a teraz oprocz zwyklych dziurek sa do kanalowego leczenia, 2 korzenie nie wiadomo co z nimi, 2 osemki wychodza wiec ocipieje z bolu...leb pulsuje makabra, wiec u mnie co zab to bedzie znieczulenie ktore u mnie nie zdaje tak egzaminu i tak rypie cos ze mna nie tak:-( do tego mam szczekoscisk bol tak promieniuje do ucha ze boli bardziej niz zab

Kroptusia łączę się z tobą w bólu, mi tez właśnie rośnie pierwszy ząbek mądrości, nie mam jednak az tak drastycznych przeżyć jak ty ale trochu rwie przy jedzeniu:baffled: a jak tu w naszym stanie nie jeść :-)
Kamila narazie zazdroszcze bo ja bardzo chciałabym mieć pierwszego synka, ale czy będzie ??? mam nadzieje, że dowiem się w środę.
a i słuchajcie moje kochane czy wam już też jest tak potwornie gorąco czy to tylko ja tak śmiesznie reaguje??? na dworze pół biedy ale w pomieszczeniach to się ze mnie leje :baffled:
Reniferku skąd ja to znam ???:-)

reklama
kroptusia my używamy na ząbkowanie małego, które okropnie przechodzi tantum verde spray - znieczula on dziąsła i działa przeciwzapalnie... babka w aptece nam doradziła i jest lepszy niz te wszystkie żele... myśle ze skoro moga uzywac tego małe dzieci to ciezarówki chyba tez:confused:

ptaszynko - a ja myślałam ze więcej babek bedzie! :-D

kurde, spadam do papierów, dziś jakos nie moge sie odlepic od kompa...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry