Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka właśnie sie dowiedzialam u źródła:-)
Z tym co Reniferek pisala o tej poloznej
trzeba sie udac do najblizszej przychodni i wypelnic deklaracje i ona potem odwiedza:-) fajna sprawa, wlasnie rozmawialam z kolezanka która studiuje poloznictwo i ma praktyki i chodzi z taką położną na wizyty domowe.wiec ja w poniedzialek pędze do przychodni sie zapisac.
bo potem po porodzie ona tez przyjdzie zdjąc szewki i do maleństwa:-)

ale mi bardziej chodzi o te wizyty w tracie ciązy, bo kolezanka mówi ze jak trzeba to ona nawet ci sprawdzi wydzieline z pochwy, i wogóle o wszytski pogada.

to trzeba załatwic przed porodem?hejka właśnie sie dowiedzialam u źródła:-)
Z tym co Reniferek pisala o tej poloznej
trzeba sie udac do najblizszej przychodni i wypelnic deklaracje i ona potem odwiedza:-) fajna sprawa, wlasnie rozmawialam z kolezanka która studiuje poloznictwo i ma praktyki i chodzi z taką położną na wizyty domowe.wiec ja w poniedzialek pędze do przychodni sie zapisac.
bo potem po porodzie ona tez przyjdzie zdjąc szewki i do maleństwa:-)

no to ja też podpytam o położną, ciekawa jestem jak to wygląda...
A z tymi rozstępami to jestem przerażona. Mi jakieś 3 tyg. temu zrobiło się kilka brzydkich na podbrzuszu, a dzisiaj zobaczyłam jakieś drobne kreseczki na całym prawie brzuchu. Wygląda tak jakby ktoś mnie milion razy drapnął cienką igiełką
Smaruję brzuch 2-3 razy dziennie od prawie 3 miesięcy, w sumie raz dziennie smarowałam jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciązy a tu takie niespodzianki
Mam nadzieję, że to po prostu zniknie jak się obudzę!!!!![]()

ja też w pierwszej ciąży smarowałam i smarowałam a prawda jest taka że to zależy od skóry albo ma sie predyspozycjie albo nie

pierwsze słyszę żeby chodziła???

do domku

lekarz mówił że to raczej babka będzie ale ręki nie da sobie uciąć.
no i waga przybliżona to 739 +/- 110g.
dzidzia usadowiła się główką do dołu i tak mi ci cisnęło. Ale dziś już lepiej jest :-)
było pytanie i kto znał odpowiedź i pierwszy podniósł rękę wygrywał. Było ciężko bo sporo kobietek.