reklama

Wrzesień 2009

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

jejku przestańcie.. jak was czytam to uświadamiam sobie ile załatwiania beznadziejnego przede mną :-(
wybrac lekarza dla dzidziusia, załatwić położną, pozałatwiac te wszystki dobilne sprawy w urzendach, meldunki duperelki itd.. jeszcze Misiek będzie musiał złożyć wniosek że jest tatusiem dżejzus! :-( jak ja nie nawidze łazić po urzęach!!!!!!!!!!!

chora jestem na sama myśl.. Misiek naciska żebyśmy jednak wzięli cywilmy zanim się dzidzia urodzi że wtedy nie będzie trzeba załatwiać z tym ojcostwem... ale z drugiej strony... ze ślubem trzeba też przecież załatwiać buuuuuuuuuuu:-( co robić :-(

ale z drugiej strony... skoro on tak na ten cywilny naciska...:cool: może w końcu zrozumiałby że teraz to MY jesteśmy rodziną a nie on+mamusia hmmmm... ślub tak czy siak kiedyś weźniemy a co za róznica kiedy :-p

reklama
Hej dziewczyny,
Udało mi się dziś dostać na usg na tej imprezie w sadybie. Dzidzia bardzo wstydliwa albo jej za głośno było bo rączki w piąstki wzięła i za uszkami trzymała więc nie dało się twarzyczki zobaczyć. A i z płcią też na 100% dalej nie wiemy bo się wierciła straszliwie :-D lekarz mówił że to raczej babka będzie ale ręki nie da sobie uciąć. :-D no i waga przybliżona to 739 +/- 110g.
Wczoraj wieczorkiem tak mi dół brzucha bolał nospą musiałam się ratować a dziś już wiem dlaczego :-D dzidzia usadowiła się główką do dołu i tak mi ci cisnęło. Ale dziś już lepiej jest :-)
Aha dla tych kobietek które by chciały jutro skorzystać w Warszawie z darmowego usg 2D czy 4D to od 10 w centrum handlowym sadyba są zapisy. Ale radzę być wcześniej bo już przed 10 kolejka się ustawia a jest około 30-40 miejsc. Dziś były też konkursy co godzinę. Udało mi się za 4 razem :tak: było pytanie i kto znał odpowiedź i pierwszy podniósł rękę wygrywał. Było ciężko bo sporo kobietek.
Uff ale się rozpisałam :-) pozdrawiam

Fajnie, że poruszyłaś ten temat bo ja też się wybieram na takie USG w centrum handlowym w rudzie śląskiej. Zapisy są od 10 więc jakoś o 9:30 musiałabym się tam pojawic.

Iwonko, a wiesz gdzie tu w okolicy oprócz Rudy jutro ta akcja też jest? I jak się to nazywa? Można znaleźć gdzieś informacje nt temat na necie?

właśnie dziewczyny mam taki świetny pomysł!!! wybiera się któraś do krakowa na tą imprezke mamusiowo dzieciaczkową?????????? może się tam spotkamy??? przecież są tu mamusie z krakowa i okolic ;-)

dziewczyny, które wyjeżdżają nad morze.. przeczytałam coś śmiesznego i stwierdziłam, że tutaj to umieszczę :-D a znalazłam to w internecie szukając infrmacji na temat siary...
fragment z forum eRodzina:

m: oczywiście że tak mnie sie to często zdarzało w najmniej oczekiwanym momencie albo rano jak spałam np na brzuchu. Nie ma powodów do zmartwień

m2: M, spałaś na brzuchu?? Podziwiam a w którym tygodniu ciązy no chyba mi nie powiesz, że w 30-m
icon_wink.gif

m: bocznie na brzuchu
icon_smile.gif
przecież nie miałam materaca z dziurą na brzuch:] ale fakt ktoś takie powinien wymyślić

m2: Byłoby bosko z takim materacem
icon_wink.gif

A tak a propo dziur - mój maż w tym roku na plaży wykopał mi dziurę i sobie poleżałam na brzuszku, ale podnieść to się za bardzo potem nie mogłam hihi

m: he he ale dźwig chyba nie musiał przyjeżdżać

hihi to przyjemnych urlopów ;) pamiętajcie o numerach tel. na jakieś pogotowia dźwigowe :-D

Hej witam;-)
potwierdzam o poloznej. Jak byłam na konsultacji u internisty to sama do mnie podeszła aby dowiedzieć się co i jak ale wtedy bylam w 20 tygodniu wiec umowila sie z e mna telefonicznie ze od 26 bedzie mnie nawiedzać. Moze to jest od niedawna, bo kiedys to rzeczywiscie szlo zgloszenie i mieli obowiazek przyjsc po porodzie.

witam z rana
wczoraj zapowiadli u nas 24 stopnie le jakos sie nie zanosi:-( jest 12 stopni i pochmurno...kłamczuchy!!!
a ja mialam ochote na balkonie polezec na leżaczku a tu dupa:-(

ja wlasnie po śniadanku, męzus zrobil pycha jajeczniczkę, zapodalam sobie z luteiny i leze, ciekawe kiedy w koncu mi ją odstawi bo juz mam dosyc ładowania sobie palucha od dołu...
dzis dalej mam takie uczucie rozpierania brzucha ale juz mniej niz wczoraj...jak do jutra nie przejdzie to zadzwonie do gina...

miłej niedzieli i mam nadzije ze u was z pogodą lepiej...

reklama
Syla - z tą pogodą wcale nie lepiej, bynajmniej w Szwecji:baffled::baffled::baffled: A ja miałam takie plany spacerowo - lodowe dzisiaj i chyba skończy się na spacerze i zamiast lodów ciepła herbatka, ehhehe. Mój M właśnie się zabiera za pieczenie bułek - już się doczekać nie mogę kiedy będzie gotowe jedzonko:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry