Jagoooodka - ja już się powoli budzę do życia

Wieczór się zbliża i ja zaczynam się rozkręcać

A co do brzusia - to ja mam zawsze rano bardzo nieprzyjemne uczucie "ciągnięcia" jak próbuję się wyciągnąć.

A i stwierdziłam, że uczucie balonikowatości pojawia mi się najczęściej jak się nawcinam gruszek - wtedy dostaję strasznych wzdęć - ale ja tak te gruszki lubię, że..... ochhhhh Poza tym muszę przyznać, że dostałam w prezencie od bratowej serię kremów PERFEKTA MAMA - na brzuszek, piersiaki i nogi - i jestem bardzo bardzo zadowolona - fajna konsystencja, przyjemny zapach - ale ceny niestety nie znam - choć nie sądzę, żeby była jakaś strasznie wygórowana i póki co nie pojawiają mi się rozstępy. Apropos rozstępów - wczoraj moja najlepsza kumpela - puściła mi film ze swego porodu - nie żeby ktoś jej krocze filomował, ale cały proces przygotowań i wiecie co nic mnie tak nie przeraziło jak wielkość jej brzuszka i jej rozstępy - to było straszne - takie pręgi biedulka miała, że moje palce mogłyby się spokojnie tam zmieścić:-

-

-( No i się dowiedziałam, że w SE nie nacinają krocza

Samo pęka i oni później tylko zajmują się zszyciem. Poza tym obsługa jak w hotelu - kanapeczki, soki, położna skacze jak nad jajkiem. Troszkę przeraża mnie, że już niedługo i ja tam zawitam

Ale! Nie ma rzeczy niemożliwych!!!:-)