olinka2009
Fanka BB :)
Hej dziewczyny-nie bylo mnie kilka dnia bo bardzo zalatana bylam.Od dzis jestem na zwolnieniu przez nastepne 2 tygodnie(stresujaca atmosfera w pracy-zle stosunki z supervisorem upierdliwym gosciem)wiec odpoczne i bede miala okazje popisac z wami-a dzialo sie dzialo....
Ja wiem ze bede miala chlopaka, niestety mamy inne zdnie na temat imion z moim przyszlym mezem( bo za niecaly miesiac bedziemy malzenstwem, wiec tyle rzeczy na raz mamy na glowie ze hej!)
Ale nie wiem jak sobie poradzimy z wyborem imienia bo mnie zupelnie nie pasuje to co jemu sie podoba!!!!
A ktoras z was ma problemy z cera?ja zawsze mialam ladna !na buzi 0 wypryskow, no a teraz cale plecy i na twarzy tez sie robi nie weselo ;( jakies rady?
pozdrawiam
Ja wiem ze bede miala chlopaka, niestety mamy inne zdnie na temat imion z moim przyszlym mezem( bo za niecaly miesiac bedziemy malzenstwem, wiec tyle rzeczy na raz mamy na glowie ze hej!)
Ale nie wiem jak sobie poradzimy z wyborem imienia bo mnie zupelnie nie pasuje to co jemu sie podoba!!!!
A ktoras z was ma problemy z cera?ja zawsze mialam ladna !na buzi 0 wypryskow, no a teraz cale plecy i na twarzy tez sie robi nie weselo ;( jakies rady?
pozdrawiam

hehe.. ogólnie taki wesoły dośc ten człowieczek... tak tylko chciałam zapytać jakie jest wasze zdanie an temat tych wizyt... co do cennika to kilka moich kol do niego chodzi i płacą tyle co ja. a gdyby właśnie przyjmował w przychodni to bym chodziła, ale przyjmuje tylko koło szpitala a to 30 km ode mnie.. a prywatny gabinet ma 3 km ode mnie.