syla28
Mama Aniołka 30.04.08
Indygo ja tez mam krótką szyjke ale narazie jakos trzyma, no ale ja leze juz 5 miesiac.
tobie albo szew okręzny albo krążk włożą.nie stresuj sie, często sie tak zdarza.
tylko za nim ci cos zrobią to niech ci posiew zrobią z szyjki bo jak sie ma jakies zakazenie to nie mozna go tam "zamknąc" trzeba wyleczyc.
tobie albo szew okręzny albo krążk włożą.nie stresuj sie, często sie tak zdarza.
tylko za nim ci cos zrobią to niech ci posiew zrobią z szyjki bo jak sie ma jakies zakazenie to nie mozna go tam "zamknąc" trzeba wyleczyc.
;-)Ciesze sie ze lozysko sie podnioslo;-)Ja tez w Polsce ide na usg i badania zeby potwierdzic i sprawdzic jak tam wszytsko sie uklada

jutro idę na USG i wszystkiego się dowiem.
,ale czy leczenie kanałowe zęba boli?? Pytam,bo,wstyd się przyznać,ale u dentysty byłam baardzo dawno temu. Nie dlatego,że mi się nie chciało; po prostu to,co przeżyłam parę razy w dzieciństwie u dentysty spowodowało,że się zaparłam i koniec.
Teraz wszyscy mnie namawiają,żebym poszła na wizytę,wiem,że powinnam,ale tak strasznie się boję..
Że znowu będę przeżywać wszystko bez znieczulenia albo ze źle podanym... Wiem,że to głupie,ale jak macie jakieś informacje,które mogą mnie uspokoić,to byłabym dźwięczna.