reklama

Wrzesień 2009

reklama
No ja dziewczyny juz po usg bylam dzis naczekalam sie na korytarzu w koncu sie udalo z usg ogolnie z dzidziusiem dobrze a co do plci to pan doktor byl tak niepewny ze kazal siebie nie sluchac jak sobie bedzie gadal, i mowi ze jest mu bardzo trudno na tym ich aqparacie w tym tygodniu stwierdzic dokladnie na razie dal 70% na dziewczynke :-) i powiedzial zeby sukienek po corce jeszcze nie oddawac ale na prawde nie daje duzych pewnosci na konkretna odpowiedz takze nie mam pojecia jak o dzidz myslec i mysle tak jak myslalam malenstwo. Opis usg ; pojedynczy plod zywy lozysko sciana przednia G-0, prawidlowa ilosc wod, BPD 46mm -20/0 Hbd, FL 33mm - 20/0 Hbd. I to wszystko na moim opisie usg

Witam dziewczyny - ale naskrobałyscie przez tydzien - czytałam przez ostanie 1,2 godziny!! i przez was zostałam po godzinach :-p
Kroptusia Syla - trzymajcie się
ja tez dołączam do tych które łapią skurcze, u lekarz była 7 maja, szybkie usg bo pani doktor sie spieszyła wszystko ok na skurcze łykać nospe a jak nie przejdzie to zwolnienie :no: kurcze mam dużo pracy a na dodatek kolezanka sie zwolnila i mam wakat w dziale wiec nie bardzo mi psauje to zwolnienie wiec odpoczywam ile sie da i jak sie da - chciałbym popracować do polowy lipca moze do konca lipca do 3 mam termin zlozenia wnioskow potem ewentualne poprawki i wtedy koncze karierę przedmacierzyńską;-)
do zobaczenia spadam do domciu zwłaszcza ze spać sie chce więc wieczorkiem raczej sie nie odezwe bo przychodze z pracy jem obiad przygotowuje obiad dla męza który wraca 20-20.30, po czym spię do powrotu męża - ide sie myć i.. śpię do rana..:zawstydzona/y:
miłego weekendu mamuśki kto może niech odpoczywa ja niestety pracuje zarówno w sobotę jak i w niedzielę:wściekła/y:
pozdrawiam

filantropek to ja za ciebie powypoczywam;-)
a ja wlasnie zjadłam pizze, tak jakos mnie naszlo i se zamówilam, męza nie ma juz 3 dzien i wyjadlam juz to co lubie, a on bedzie dopiero wieczorem to co se będziemy z małą żąłowały;-) chyba jej smakowala bo skacze jak nie wiem co.

Moltizerka- u mnie niby dziewczynka ale ostatnio profesor mi powiedzial zebym sie nie dziwila jak jej siusiak urosnie..hihh ale ja obstawiam córcie po tym co jem..hihih
no i w koncu juz ma imię;-)

aaa leżalam teraz w szpitalu z dziewczyną w 38 tygodniu i pytam jaka płec a ona ze nie wie!!! tak sie male wypinalo ze nie wiedziala i miala miec jeszcze usg na drugi dzien ale rano jej wody odeszły i pojechala na porodówke..hihi ale fajna niespodzianka:-)

Właśnie wróciłam od gina i trochę jestem podłamana bo okazuje się że szyjka jest do połowy otwarta, jutro idę na USG 4d i w jeżeli będzie za krótka to coś mają mi na nią założyć (nie pamiętam już nazwy), mam też ciągle leżeć i nic nie robić. :-(

moltizerka rzeczywiście to chyba zależy od sprzętu i lekarza czy rozpozna płeć dzidziusia.
Indygo trzymam kciuki, odpoczywaj, będzie dobrze. Dobrze że lekarz zdiagnozował!

Nareszcie weekend!!!! Hurrrrrrrrrrrra!!! I zaraz spadam na grilla - już mi ślinka cieknie na te grillowane przysmaczki! Padnięta dziś jestem bo upał był okropny i jakoś tak spać mi się cały dzień chce - nawet kawka mi nie pomogła:baffled:
Indygo - ja również trzymam kciuki!!! Będzie dobrze, zobaczysz!
A teraz spadusiam pod prysznic i w drogę! Miłego późnego popołudnia!!!:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry