Indygo
Fanka BB :)
Wrześniówka witaj
jestem w Twoim wieku i co prawda z drugim dzieckiem w ciązy ale też w poprzedniej zero problemów a teraz ciągle coś nie tak. Lekarze mówili mi wtedy że mam idealny wiek na rodzenie - miałam 22 lata i chyba coś w tym jest.
Teraz krzywa wyszła zła i lekarz kładzie mnie do szpitala, może na kilka dni a może znacznie dłużej nie wiadomo. Podobno badają krew co 2 godziny dzień i noc - mam nadzieję że da się przeżyć - i okaze się czy to cukrzyca.
jestem w Twoim wieku i co prawda z drugim dzieckiem w ciązy ale też w poprzedniej zero problemów a teraz ciągle coś nie tak. Lekarze mówili mi wtedy że mam idealny wiek na rodzenie - miałam 22 lata i chyba coś w tym jest.Teraz krzywa wyszła zła i lekarz kładzie mnie do szpitala, może na kilka dni a może znacznie dłużej nie wiadomo. Podobno badają krew co 2 godziny dzień i noc - mam nadzieję że da się przeżyć - i okaze się czy to cukrzyca.
też mi wybór
a w domu dużo schodów, więc wiesz.. ledwo sapię po wejściu na samą górę ;-)ale i tak najgorsze dla jak dla mnie zakładanie skarpetek/kolanówek/pończoch 
a to moje bejbiczko takie kopniaki daje ze az mamie klawiature zrzuca z brzucha!