reklama

Wrzesień 2009

szkołę mi przypomniałyście i tęsknie :-( ...jeszcze 3 lata temu mówiłam, ze nigdy, ale to przenigdy nawet nie pomyślę o szkole... ehh... ja na szczęście nie miałam nigdy drugiej szansy.. nie potrzebowałam jej.. przynajmniej jeśli chodzi o oceny... ja miałam problemy tylko z zachowania... taka wszędobylska dusza towarzystwa... taka dobra, a zawsze przyłapana w niewłaściwym miescu i o niewłaściwej porze... ZAWSZE od 1 klasy podstawówki jak działo się coś złego to oczywiście "Eli za tym stała, nikt inny...!":baffled: Uraz mam do niektórych nauczycieli za to i nie wybaczę :angry:

Ale niektórzy nauczyciele (i to ci młodszej daty) potrafili się poznać na ludziach i zawsze mi wierzyli i chronili w jakiś sposób tyłek :-p

Przypominam sobie moją ustną maturę z angielskiego... jak się dowiedziałam, że w komisji ma być baba od niemca (a nienawidziłyśmy sie od pierwszego wejrzenia) to już weidziałam że nie powiem ani słowa z nerwów... wchodzę, patrzę, a tam! oczywiście ta jędza i... moja ukochana psorka z poprzedniej szkoły... ta to potrafiła dodac człowiekowi skrzydeł samym uśmiechem ehhh :-)
nawet w ciąży nie miałam takich mdłosci jak przed tą maturą :-p

Alex ty pisałaś maturę w tym roku?

reklama
Wiola no to dobrze, że przegoniłaś francę ;-):-D

Alex! No właśnie - Ty w klasie maturalnej jesteś... Nic nam nie piszesz.... :confused::-D
Pisz nam ciekawostki jakie usłyszysz w szkole rodzenia, bo ja np. nie mam szans, żeby do takowej pójść.
Za to namiętnie oglądam filmiki ze stronki, którą poleciła Kizi :-D

Eli ja też za szkołą tęsknię! :-D

A ja wracam z długiego spacerku...
Mieliśmy grilla - najpierw zjadłam grilowane skrzydełko z cebulą a potem gofra z bita śmietaną, kawałkami brzoskwiń i ananasów :shocked2::-D
No i musiałam choć jedną setną spalić dla lepszego samopoczucia hihihi :-D;-)

ja też nie mogę do szkoły rodzenia bo mam zakaz wychodzenia z łóżka :-(
lekarz powiedział okolo 6h dziennie ale moja mam i Misiek mniepilnują i moge tylko tyle co obiad i wc :-(

Jagoooodka robisz smaki na grill a znajomi dzis grillują... beze mnie :-(
szukałam cię na n-k i nie umiem znaleźć :-(

ELi ja tez tesknie za szkola;-)Lez i odpoczywaj:tak:

Jagooodka no nie wstreciurko, ale smaka narobilas na grilla i deserek mniammmmmmmmmm:tak:;-)

Alex ja nie chodzilam i nie bede chodzila do szkoly rodzenia, podobnie jak Eli mam lezec!!!! Ale z ciekawocsia poczytam jakie sa Twoje wrazenia, powodzonka!!:tak:;-)

Wiola superr ze po opryszcze zostal tylko strupek:-p:tak:Oby juz wstrtna nie powrocila:tak:;-)

Karotka udanego pobytu, super ze wszystko ok, odstresowywuj sie i niczym nie przejmuj:tak:;-)

Ja dzis posiedzialam na slonku i teraz patrze a ja rece i dekold mam taki opalony ze hey:-p:tak:superr bo bylam biala jak sciana:-(:szok:

Ide wykapac Olisia, bo juz pozno
Buziaki

Eli głaszcze Ciebie... Przykro mi, że musisz tyle leżeć, od razu pomyślałam o Syli bidulce... Głasku głasku dla Was obu! :tak:
A jak szukałaś? ;-):-D
Ja tajniak jestem :cool2::ninja2:

Oli chociaż raz ja Wam smaka narobiłam!! :cool2: Bo zwykle to ja czytam posty i ślinka mi zachlapuje klawiaturę hehehe :-D:-D:-D
zazdroszczę opalenizny! :tak:

A co do grilla to dziś też miałam wielką ochotę na kiełbaskę z grila, ale mama taki dobry obiad ugotowała, że żal było nie zjeść, a jak już byłam po obiedzie to byłam tak najedzona, że na grilla chęć odeszła.... ale teraz mnie bierze.... (nie nie no już za ciemno żeby wyjśc i grila rozpalać hihihih) :-D:-D:-D:-D

Eli , Syla i wszystkie dziewczyny które muszą leżeć trzymajcie się twardo, z każdym dniem jesteśmy coraz bliżej do naszego upragnionego września!!A mnie się nawet wydaje, że urodzę w sierpniu, parę dni wcześniej, nawet chyba tak lepiej, bo jak pomyślę jakie schizy będę miała 5 września i każdego dnia po to naprawdę wolę wcześniej:tak::tak:Dopadła mnie mega zgaga, leczyłam się pop colą bez konserwantów i trochę przeszło, ale jeszcze trochę jest:no:No i po weekendzie więc wszystkim pracującym mamusiom życzę spokojnego tygodnia pracy i pamiętajcie we wtorek świętujemy:tak::-D

agawa75 co to jest pop cola...? ja od coli właśnie mam mega zgagę ;( a uwielbiam cole! jak jest jakaś która pomaga na zgagę to lece do sklepu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Wiesz Eli mnie się wydaje, że na każdego działa coś innego, mnie pomaga na zgagę mleko a wiem, że wiele osób właśnie po mleku dostaje zgagi, innym pomaga woda mineralna, a na cole dziś miałam ochotę i dlatego wypiłam prawie litr pop coli hihi, to taka z firmy zbyszko, reklamują, że bez konserwantów więc się skusiłam a smak taki jak coli oryginalnej!!A ostatnio wyczytałam, aby zapobiec zgadze to po posiłku należy trochę pochodzić, poruszać się, ale jak tu się ruszać Eli jak trzeba leżeć nie???Ale wiesz odpoczywaj sobie teraz i zbieraj siły bo jak przyjdzie maluszek i u Ciebie też może w sierpniu zawitać to przez najbliższe pare miesięcy nie będziemy mieć dużo czasu na wypoczynek:no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry