eli88
Fanka BB :)
szkołę mi przypomniałyście i tęsknie :-( ...jeszcze 3 lata temu mówiłam, ze nigdy, ale to przenigdy nawet nie pomyślę o szkole... ehh... ja na szczęście nie miałam nigdy drugiej szansy.. nie potrzebowałam jej.. przynajmniej jeśli chodzi o oceny... ja miałam problemy tylko z zachowania... taka wszędobylska dusza towarzystwa... taka dobra, a zawsze przyłapana w niewłaściwym miescu i o niewłaściwej porze... ZAWSZE od 1 klasy podstawówki jak działo się coś złego to oczywiście "Eli za tym stała, nikt inny...!"
Uraz mam do niektórych nauczycieli za to i nie wybaczę 
Ale niektórzy nauczyciele (i to ci młodszej daty) potrafili się poznać na ludziach i zawsze mi wierzyli i chronili w jakiś sposób tyłek
Przypominam sobie moją ustną maturę z angielskiego... jak się dowiedziałam, że w komisji ma być baba od niemca (a nienawidziłyśmy sie od pierwszego wejrzenia) to już weidziałam że nie powiem ani słowa z nerwów... wchodzę, patrzę, a tam! oczywiście ta jędza i... moja ukochana psorka z poprzedniej szkoły... ta to potrafiła dodac człowiekowi skrzydeł samym uśmiechem ehhh :-)
nawet w ciąży nie miałam takich mdłosci jak przed tą maturą
Alex ty pisałaś maturę w tym roku?
Uraz mam do niektórych nauczycieli za to i nie wybaczę 
Ale niektórzy nauczyciele (i to ci młodszej daty) potrafili się poznać na ludziach i zawsze mi wierzyli i chronili w jakiś sposób tyłek

Przypominam sobie moją ustną maturę z angielskiego... jak się dowiedziałam, że w komisji ma być baba od niemca (a nienawidziłyśmy sie od pierwszego wejrzenia) to już weidziałam że nie powiem ani słowa z nerwów... wchodzę, patrzę, a tam! oczywiście ta jędza i... moja ukochana psorka z poprzedniej szkoły... ta to potrafiła dodac człowiekowi skrzydeł samym uśmiechem ehhh :-)
nawet w ciąży nie miałam takich mdłosci jak przed tą maturą

Alex ty pisałaś maturę w tym roku?

No i po weekendzie więc wszystkim pracującym mamusiom życzę spokojnego tygodnia pracy i pamiętajcie we wtorek świętujemy