filantropek76
Fanka BB :)
Hej
Alex ja jestem nauczycielka "po godzinach" na codzien pracuje w samorządzie w weekendy w szkolach policealnych - ucze dorosłe osoby, które przynajmniej teoretycznie ucząsię bo tego chcą i tego co chcą a na egzaminach.... szkoda gadać. lepiej napisz jak twoja matura
Dziewczyny ja też tesknie za szkoła - i... zapisałam sie na agielski
do szkoly rodzenia sie zapisałam i byłam juz na pierwszych zajeciach. Skoro kilka z nas nie moze chodzic bo musi leżeć i ja będę się dzieliła swoimi wrażeniami i nowościami
Co do grilla - to jak opisywałyście ze macie ochotę to własnie sie obiadałam kiełbaską
mniam!!
pozdrawiam i życzę słonka, a wszystkim któe musza leżeć miłych lektur i szybko upływających chwil
spadam do pracy dziś na 8.00
do uslyszenia wieczorem
Alex ja jestem nauczycielka "po godzinach" na codzien pracuje w samorządzie w weekendy w szkolach policealnych - ucze dorosłe osoby, które przynajmniej teoretycznie ucząsię bo tego chcą i tego co chcą a na egzaminach.... szkoda gadać. lepiej napisz jak twoja matura
Dziewczyny ja też tesknie za szkoła - i... zapisałam sie na agielski

do szkoly rodzenia sie zapisałam i byłam juz na pierwszych zajeciach. Skoro kilka z nas nie moze chodzic bo musi leżeć i ja będę się dzieliła swoimi wrażeniami i nowościami
Co do grilla - to jak opisywałyście ze macie ochotę to własnie sie obiadałam kiełbaską
mniam!!pozdrawiam i życzę słonka, a wszystkim któe musza leżeć miłych lektur i szybko upływających chwil
spadam do pracy dziś na 8.00
do uslyszenia wieczorem

oby jak najszybciej Ci to zleciało!