reklama

Wrzesień 2009

Hej
Alex ja jestem nauczycielka "po godzinach" na codzien pracuje w samorządzie w weekendy w szkolach policealnych - ucze dorosłe osoby, które przynajmniej teoretycznie ucząsię bo tego chcą i tego co chcą a na egzaminach.... szkoda gadać. lepiej napisz jak twoja matura
Dziewczyny ja też tesknie za szkoła - i... zapisałam sie na agielski:zawstydzona/y:
do szkoly rodzenia sie zapisałam i byłam juz na pierwszych zajeciach. Skoro kilka z nas nie moze chodzic bo musi leżeć i ja będę się dzieliła swoimi wrażeniami i nowościami
Co do grilla - to jak opisywałyście ze macie ochotę to własnie sie obiadałam kiełbaską:tak: mniam!!
pozdrawiam i życzę słonka, a wszystkim któe musza leżeć miłych lektur i szybko upływających chwil
spadam do pracy dziś na 8.00
do uslyszenia wieczorem

reklama
:)
a ja właśnie wczoraj miałam grila:-):-):-):-) pyyyycha:tak::tak:
i dzisiaj solidaryzuje się z leżącymi i też poleżę bo wszystko mnie nap....:szok::szok:
no nic ale tak mam, jak sie trochę zmęcze
miłęgo dnia dziewczynki

Pozdrowienia dla wszystkich z łóżka:) kręgosłup odmawia posłuszeństwa ale jak trzeba leżeć to leżę nawet nie chce mi się kompa właczac bo nie wysiedze tylko ciągle na lewym boku. Trzymajcie się wszystkie:)

witam sie ! i miłego dzionka zycze!

eli - współczuje lezenia, tez to miałam w pierwszej ciazy od pólmetka, wiec znam ten ból :sorry2::baffled: oby jak najszybciej Ci to zleciało!

ja nie tęsknie za szkołą ;-)

Witam poniedziałkowo;-);-)Ja mam dziś takiego lenia, że chyba nic nie będę robić przez cały dzień, na dodatek nie spałam pół nocy i czuję zmęczenie, ale na razie ładne słoneczko na dworze, więc biorę leżaczek i idę poleżeć, może nawet troszkę się prześpię!!Dziś chyba spadek ciśnienia i niejedna z nas to będzie odczuwać, ja już odczuwam:confused::confused:Miłego dnia życzę i trzymam kciuki za wszystkie polegujące mamusie i te które niestety musiały się położyć w szpitalu:-(:-(

...piersi mi tak urosły, że cokolwiek mi spadnie (jak jem) to prosto do stanika :baffled: jestem dopiero po śniadaniu, a biustonosz przybrał już niemalże barwy wojenne... idę się prysznicować, a później jedziemy z Miśkiem do USC :-)

Eli większość kobiet jest zadowolonych jak piersi im rosną, nie wspomnę już o mężczyznach:happy2::happy2:Ja jakoś specjalnie nie zauważyłam dużej zmiany w tej materii, ale nigdy też nie miałam malutkiego biustu więc spokojnie wystarcza mi taki jaki jest:-D:-DNo i panicznie boje się przytyć tyle co w pierwszej ciąży, masakra 19kg, teraz na razie mam plus 6 więc chyba nie najgorzej!!Wiecie dziewczyny spojrzałam co tam u mam czerwcowych i lipcowych, wiecie, że czerwcowe już od początku maja zaczęły sie "rozpakowywać", nawet jest już pierwsza z lipca, kurcze chyba muszę się wybrać na zakupy, bo potem zostanie mi tylko liczyć na męża, a z ich męskim gustem to różnie może być:szok::szok:

mi tam wielkość nie przeszkadza choć skoczyłam z E na G... raczej to, że mi jedzenie spada do stanika... chyba zacznę zakładać śliniaczek, który ostatnio kupiliśmy :-D

reklama
hej Laseczki;-)
ja juz po śniadanku, mala sie rozszalala w brzuszku, nocka spokojnie przespana:-) męzus dzis pracuje w domku więc jest oki:-)
pogoda ma byc dzis u nas cudo wiec moze leżaczek i balkonik zalicze;-)

dziewczyny na zgage mozecie pic lub ssac w tabl. ALUGASTRIN. bez recepty.
albo Malox.ja mialam ostatnio po truskawkach taką zgage ze prawie sie poryczlam z bólu.
mleko podobno na chwile uspokaja zgage ale potem jeszcze bardziej te soki żoładkowe uwalnia więc podobno nie wskazane, poza tym ja mam zgage po kazdym nabiale;-) no ale na każdego działa co innego;-)

filantropek a czego uczysz? ja tez uczylam "po godzinach" w szkole policealnej. a generalnie pracuje jako doradca handlowy w ogromnej firmie;-)
jejku ja juz 5 miesiecy bez pracy ciekawe czy mnie zechcą z powrotem... po roku nieobecnosci...

a śnilo mi sie dzis ze urodzilam małą i nie mialam łóżeczka, wozeczka a ni ciuszków...masakra, ale mialam taki lezaczek i położyłam ją na tym lezaczku i spała;-) co za sny chyba trzeba zakupy robic powoli;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry