reklama

Wrzesień 2009

Hej Dziewczynki widzę, ze większość z Nas ma ten sam etap hi hi U mnie też piersi z D do G!!! Ostatnio mąż powiedział, że niedługo będą większe od mojej głowy...:wściekła/y:
Poza tym też już się stresuje, ze nie zdążymy przygotować pokoju. Czeka Nas tapetowanie a mój M. mówie, jeszce duuużo czasu mamy...ciekawe...
Ostatnio zaczęły mi też puchnąć nogi i w ogóle rano wstaje cała pognieciona- mam nadzieję że takie gromadzenie wody nie jest niezbezpieczne..w czwartek zapytam lekarza.
Kroptusia co do proszku to ja używam Ariel - ostatnio doprał nawet smar ( w Auchan jest teraz chyba nawet promocja na ten poszek). A co do prania dywanów to ja zazwyczaj zamawiam Pana z takim specialnym odkurzaczem:zawstydzona/y:Dywnay doprane, wypoczynek też i naprawdę nie wygląda to drogo, nawet moja Teściowa się do niego przekonała i teraz co pół roku Pan pierze;-)

reklama
ja uzywam PERSILA;-)
dywanu sztuk zero w domu więc nie polece nic...

a mnie tez dzis nosi, tak bym chciala posprzatac, porobic cos, umyłam kibelek i umywalke i padam ze zmęczenia. to jakis koszmar.
postanowilam pogadac z lekarzem, bo leze juz plackiem 5 miesiecy, czyli 3 przed nami a minimum 2! wic skad ja wezme siły zeby urodzic?? jak ja przejde sie pare metrów i padam jakbym godzine na rowerze jeździla.

a my gotujemy dzis fasolke po bretońsku bo męzusiowi przyszla ochota, ja sobie pojem wczorajszego bigosiku z mlodej kapuchy.
coraz większe mam schizy ze mam cukrzyce ciążową bo mam objawy, ale moze to tylko moje schizy, w poniedzialek si eokaże.

a apropo bycia fajtłapą w ciąży... mnie już nawet minęło (odpukać), ale 2 razy zostawiłam torebkę w autobusie, wraz z portfelem karta ciąży, wynikami badań ZE WSZYSTKIM na szczęście 2 razy udało się odzyskac ją w komplecie... nie wspomne o pozostawionych w autobusie zakupach bo nie zliczę ile ich było... teraz za to cały czas się brudzę... właśnie wyprasowałam białe spodnie żeby je ubrac jak pojedziemy do urzędu sc.. jestem pewna że je ubrudzę jak tylko wyjdę z domu:eek:

Syluś nie bój się tak o tą cukrzycę... kolegi mama ma 8 synów i przy każdym miała cukrzycę.. wszyscy zdrowi, ona też :) nie ma tragedii :) poza tym to tylko 3 miesiące! ciebie wtedy interesuje tylko dietka, a resztą niech się martwią lekarze ;-)
Ja jestem w stanie dopatrzec się u siebie każdej choroby... tym bardziej teraz jak jestem w ciąży... ostatnio mnie troche bolał kręgosłup (spałam na plecach) i rano jak się obudziłam to panika, jedziemy do szpiala bo mi sie chyba łóżysko odkleja! Moja mam mnie wyśmiała i powiedziała, że niedługo na psychotropach będe jak tak dalej pójdzie. Nie mam pojęcia skąd mi sie wzięło z tym łożyskiem.. musiałam kiedyś się głupot naczytać ehhh

3. czy ktoras z Was stosowala: dekoloryzator do wlosow, chce sciagnac kolor by wrocic do swoich starych pasemek wiec pytam a jak sie nie da poprostu poczekam az zejdzie farba...:-)

Tym co musza lezec wspolczuje bo tez poleguje od poczatku teraz wiecej bo skurce co raz wiec...musimy sie trzymac w kupie, nie jetescie same :-)[/QUOTE]

Hej
ja czesto zmieniam kolory wlosow i fryzury w miare mozliwosci!Z czarnych przeszlam w blond, ale nie jest to taki szybki proces:no: najpierw nalezy stosowac specjalny(w profesjonalnych hurtowniach fryzjerskich mozna zakupic) szampon, ktorym sciagniesz kolor. A potem po miesiacu mozesz zaczac zabiego rozjasniania wlosow!Radze zaczac od baleyage bo poczatkowy kolor moze wyjsc pomaranczowy,zolty itp.Nastepnie kolejny baleyage po kilku dniach-gestszy tym razem i tak az sie rozjasnie!Cierpliwosci!ja wslasnie z czekolady przechodze w brudny blond;) po pierzym zabiegu jestem zadowolona;):cool2:

ja uzywam PERSILA;-)
dywanu sztuk zero w domu więc nie polece nic...

a mnie tez dzis nosi, tak bym chciala posprzatac, porobic cos, umyłam kibelek i umywalke i padam ze zmęczenia. to jakis koszmar.
postanowilam pogadac z lekarzem, bo leze juz plackiem 5 miesiecy, czyli 3 przed nami a minimum 2! wic skad ja wezme siły zeby urodzic?? jak ja przejde sie pare metrów i padam jakbym godzine na rowerze jeździla.

coraz większe mam schizy ze mam cukrzyce ciążową bo mam objawy, ale moze to tylko moje schizy, w poniedzialek si eokaże.

mnie tez nosi chodze i psiocze z lozka do wc to ze kurz na podlodze, klaki psa, w wc bym to tamto zrobila i warcze...nie przejmuj sie ja tez wloze spodnie i dysze jak pies a M "a co Ty tak sapiesz" hyhy meczy mnie wszystko :-) a za oknem wcale nie ma skwaru...Co do cukrzycy nie mysl o tym bo to schiza faktycznie i sie nakrecasz tylko a zle mysli trzeba odganiac :-)

Kolezanki
ostatnio sporo bylo tematow na temat jedzenia;)dzis rozmowy na temat biustu (z B na DD u mnie )
Pytanie mam takie?Ile przybralycie na wadze?
ja mialam okazje zwazyc sie u kolezanki wczoraj (bo sama wagi nie che miec w domu) i okazalo sie ze moja waga zwiekszyla sie o 5 kg- teraz zaczal mi sie 22 tydzien.

Czy jest to prawidlowy przyrost wagi?
Moze jakies linki dotyczace tego tematu macie?
Milego dnia!

3. czy ktoras z Was stosowala: dekoloryzator do wlosow, chce sciagnac kolor by wrocic do swoich starych pasemek wiec pytam a jak sie nie da poprostu poczekam az zejdzie farba...:-)

Tym co musza lezec wspolczuje bo tez poleguje od poczatku teraz wiecej bo skurce co raz wiec...musimy sie trzymac w kupie, nie jetescie same :-)

Hej
ja czesto zmieniam kolory wlosow i fryzury w miare mozliwosci!Z czarnych przeszlam w blond, ale nie jest to taki szybki proces:no: najpierw nalezy stosowac specjalny(w profesjonalnych hurtowniach fryzjerskich mozna zakupic) szampon, ktorym sciagniesz kolor. A potem po miesiacu mozesz zaczac zabiego rozjasniania wlosow!Radze zaczac od baleyage bo poczatkowy kolor moze wyjsc pomaranczowy,zolty itp.Nastepnie kolejny baleyage po kilku dniach-gestszy tym razem i tak az sie rozjasnie!Cierpliwosci!ja wslasnie z czekolady przechodze w brudny blond;) po pierzym zabiegu jestem zadowolona;):cool2:[/QUOTE]

spokojnie...cierpliwa jestem...ja rozjasnialam wlosy 5 lat pasemka z przewaga blondu, potem mi odwalilo i na braz :-) potem ciemny braz i ostatni raz w kwietniu szmpon walnelam sobie ... i pytam z ciekawosci bo za 1 razem czekalam pol roku potem scielam do odrosta i od razu rozjasnilam na piekny blondzik :-) teraz sie mysle wstrzymac do porodu to bedzie ok 5 mc i dopiero cos dzialac :-) boje sie od razu nie chce pomaranczy na glowie czy cos a farby nie klade tylko rozjasniam

co do dekoloryzatora- to ostatnio na tvn style wypowiadal sie stylista ze absolutnie odradza!
ja juz 5 miesiecy bez farbowania, włosy mam bardzo długie a do polowy glowy mój kolor reszta czarne hihi ale za tydzien moze pofarbuje;-)

reklama
co do dekoloryzatora- to ostatnio na tvn style wypowiadal sie stylista ze absolutnie odradza!
ja juz 5 miesiecy bez farbowania, włosy mam bardzo długie a do polowy glowy mój kolor reszta czarne hihi ale za tydzien moze pofarbuje;-)

hihi no wlasnie ja sie chce wstrzymac pare mc i poprostu sciac wloski czy zmyc szampon bo nie mam farby :-) ja wygladalam niedawno podobnie, wlosy dlugie masakra juz tylko koki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry