reklama

Wrzesień 2009

reklama
kroptusia- u was pewnie dzis upal, we wrocku zawsze najcieplej,kocham to miasto mieszkalam tam rok...mmmm ale mam wspomnienia;-)

hmm rano jak wstalam obudzic mala byly 43 st w sloncu o 8 rano...masakrycznie znosze, modle sie ciagle o deszcz :-p a burza to juz wogole super, duchota straszna, wyjde czasem dwa kroki i sapie jak 100kg slonica :-) ... codzien tylko tate pytam jaka jutro pogoda i slysze OCIEPLENIE UPAL...ble ble...oby do wieczoraj, marze by mala polozyc i by sie zrobilo chlodniej

Hej Dziewczyny,łikend jakoś minął i znowu ledwo sie dzis zwlekłam przed 7 ,dobrze że jak już je odprowadze do szkoły to mogę się położyć na tą godzinkę,dwie..Wczoraj mieliśmy teściową i jej 2 jamniki na obiedzie,zrobiłam z tej okazji kurczaka faszerowanego czosnkiem i brokułami.Już mi sie taki śnił po nocach-ale mała się domaga bo ostatni był miesiąc temu:-)Jamniki były w 7 niebie-nie dawały nam spokoju sępy jedne;-)
Dostałam pół kg.toffee melange od teściowej,żebym przypadkiem nie schudła za bardzo...
Na biust czasami coś tam zleci ale z A na C awansowałam narazie ,więc większość na brzuszku ląduje:-):-):-)
Brzuch mnie tak koszmarnie ciągnie że dziś chyba 10 razy stawałam w drodze do szkoły,Laura sie trochę spózniła ale to norma ostatnio.
eli-spytaj lekarza czy możesz na wznak jeszcze spać,wiem że to raczej nie zalecana pozycja bo ciężar brzucha uciska żyłe główną i można nawet zemdleć w extremalnych wypadkach-ja spię pół nocy na lewym ,półna prawym boku i oczywiście obstawa małych poduszek żeby wygodnie było a i tak sie budzę kilka razy w nocy czasami.Podziwiam was jak tak dajecie radę z tym przymusowym leżakowaniem,ja bym chyba oszalała.
Jutro dzień Matki-idę na imprezkę do szkoły:-Dciekawe jakie niespodzianki wymyślili.

olgha ja mu opowiadałam tą sytuacje z łożyskiem :-D śmiał się okropnie i powiedział własnie żebym już spała na boku... teraz już śpię na boku bo mam moją wspaniałą podusię i mi mega wygodnie :-) to jest taki mój strażnik brzusia.. co by się w nocy nie przekulać

jeszcze nie sprawdziła ile jest u mnie... w sklepie byłam rano ale to jest 2 metru przed moim domem i w cieniu.. przerażacie mnie :shocked2:
boże dlaczego urzędy nie są czynne po 19.. takie godziny otwarcia dla ciężarnych by się przydały... lubię słoneczko, ale nie upały no :angry:

ok u mnie 23 w cieniu.. jak się dobrze postaram to jestem w stanie przebyć drogę w cieniu właśnie... zaczyna się nasz wakacyjny koszmar...
normalnie "koszmar obecnego lata" :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry