reklama

Wrzesień 2009

A ja miałam dziś nic nie robić:-D:-D:-D Chałupka błyszczy - nawet wszystkie żaluzje poczyszczone:-D Zdążyliśmy też z M śmiga walnąć na porodówkę - bo on biedny już przeżywa ten poród - i w dodatku w Szwecji są ogromne szpitale i do każdego oddziału jedzie się inną drogą, hehehe - więc skorzystaliśmy z okazji, że oboje mamy wolne i już trasa zaliczona - ja go uspokajam, że w razie co to ja za kółkiem pojadę:-D:-D:-D:-D A do najbliższego szpitala mamy 62km - ostroooooo:-D:-D:-D A truskawy wcinałam wczoraj a dziś na 18 śmigamy na grilla do znajomych (z którymi pracuję - więc wszyscy mamy właśnie rozpoczęty weekend:-))
Eli - gratuluję wstępnych przygotowań do ślubu i trzymam kciuki, żeby data którą wybraliście - była tylko dla Was!!!

reklama
A ja się melduję po usg i po wizycie u gina.Z dzidzią wszystko oki widziałam dokładnie buźkę, rączki i brzuszek a jak lekarz zaglądał między nóżki to nie patrzyłam, żeby niespodzianki nie psuć:-). Niestety luteinę dalej muszę brać 2 razy dziennie,ale dam radę,przyzwyczaiłam się już. Wyniki książkowe energia i radość normalnie mnie roznoszą:-):-):-)

post-ptaszynko- a ty co tak rzadziutko tu zaglądasz? pewnie malenstwo zajmuje ci każdą chwilke:-)
a ja sie wlasnie objadlam sie truskawkami i znowu zgaga:zawstydzona/y:
i jak przeczytalam posta eli o chałwie to wysłałam męzsia do sklepu...mniam mniam

nie szalejmy bo nam drugie połówki zabronią tu wchodzić.. "ehe wchodzi na BB, zaraz się naczyta i mnie po coś pośle do sklepu" :-D
jak mam dobrze, że mam pod nosem duży sklep :) i jedyne czego mi w nim brakuje to truskawek i arbuzów (ale truskawki i arbuzy już wkrótce będą zamawiać bo pytałam :-))

dziś rano myślałam że się przesłyszalam jak kupowalam truskaweczki:)przed łikendem 7zł a dziś już tylko 4 zł więc szaleję na maxa:-D:-D:-DMoze jutro knedelki zrobie z truskawkami:-)Sodkođkosci narazie nie kupuje bo worek z toffi lezy w pogotowiu.Upal w krakowie znosny jesli wychodzi sie po 15 ale i tak boje sie nadchodzacych wakacji to juz moje 3 z brzuszkiem i przypominam sobie tylko jak sie modlilam zeby juz jakies skurcze sie pojawily bo umieralam na tym upale:tak:a panny jak na zlosc obydwie 10dni po terminie sie rodzily.Teraz obawiam sie ze moge zachaczyc o pazdziernik nawet....

ja chciałam kupić fasolkę szparagową i odechciało mi się. 30 zł za kg. To jakaś porażka:-(. Truskawki idą już po 6. Mniam, mniam, Knedelki niezły pomysł. Tylko nigdy nie robiłam. Może wrzucę na google i spróbuje zrobić . Dzisiaj przez cały dzień uważam na słodycze. Jutro idę kłuć się po obciążeniu drugi raz. Niechciałabym, żeby wyszedł mi wynik taki sam jak ostatnim razem, bo porzegnam się z jedzeniem dobroci.

witam mamusie, dziś odwiedziłam LIDLA, mają teraz w sprzedaży słodziutkie kocyki, spodenki, kaftaniki. Ja do dziś właśnie byłam przekonana ze na łowy wyruszę w lipcu - tak na wszelki wypadek. Strasznie się boję o tą moją córunie, ale te kocyki takie mięciutkie i śliczniutkie, ze nie mogłam się im oprzeć. No i siedzę teraz nad nim i już oczami wyobraźni widzę to moje maleństwo. :-)

Ja dzisiaj też zaliczyłam truskaweczki a na jutro już mam zaplanowany koktajl truskawkowy hihi!!A co do smaków to mówię Wam dzisiaj byłam w szoku co dzieje się z moim mężem, trzy razy jeździł do sklepu ale nie po moje zachcianki bo takich nie miałam, ale jemu nagle się zachciało lodów, potem truskawek a na koniec zapiekanki:szok::szok:Podobno jest coś takiego, że zachcianki przechodzą też na przyszłych tatusiów hihi:tak::tak:

A upały, mam nadzieję, że jakoś to wszystko przeżyjemy, dziś byłam trochę na słońcu a jak potem pojechałam po małą do przedszkola to dwie panie pytały gdzie ja się tak opaliłam, no i faktycznie jak spojrzałam w lustereczko to czerwoną twarz jakąś zobaczyłam hihi, tak więc muszę sobie dawkować to słoneczko umiejętnie tym bardziej, że chyba brzuszki też nie lubią żeby je opalać:sorry:

reklama
agawa75 mam tylko jedną małą uwagę. Smaruj się filtrami i to porządnie. Może Ci się to nie przytrafi ale plamy które powstają w ciąży od słońca nie chcą tak szybko zejść raczej powiedziałabym, że są paskudne i strasznie upierdliwe. Mam już tego na buźce tyle, że fuj.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry