Wiolawb
Fanka BB :)
A ja miałam dziś nic nie robić

Chałupka błyszczy - nawet wszystkie żaluzje poczyszczone
Zdążyliśmy też z M śmiga walnąć na porodówkę - bo on biedny już przeżywa ten poród - i w dodatku w Szwecji są ogromne szpitale i do każdego oddziału jedzie się inną drogą, hehehe - więc skorzystaliśmy z okazji, że oboje mamy wolne i już trasa zaliczona - ja go uspokajam, że w razie co to ja za kółkiem pojadę

A do najbliższego szpitala mamy 62km - ostroooooo

A truskawy wcinałam wczoraj a dziś na 18 śmigamy na grilla do znajomych (z którymi pracuję - więc wszyscy mamy właśnie rozpoczęty weekend:-))
Eli - gratuluję wstępnych przygotowań do ślubu i trzymam kciuki, żeby data którą wybraliście - była tylko dla Was!!!

Chałupka błyszczy - nawet wszystkie żaluzje poczyszczone
Zdążyliśmy też z M śmiga walnąć na porodówkę - bo on biedny już przeżywa ten poród - i w dodatku w Szwecji są ogromne szpitale i do każdego oddziału jedzie się inną drogą, hehehe - więc skorzystaliśmy z okazji, że oboje mamy wolne i już trasa zaliczona - ja go uspokajam, że w razie co to ja za kółkiem pojadę

A do najbliższego szpitala mamy 62km - ostroooooo

A truskawy wcinałam wczoraj a dziś na 18 śmigamy na grilla do znajomych (z którymi pracuję - więc wszyscy mamy właśnie rozpoczęty weekend:-))Eli - gratuluję wstępnych przygotowań do ślubu i trzymam kciuki, żeby data którą wybraliście - była tylko dla Was!!!

a panny jak na zlosc obydwie 10dni po terminie sie rodzily.Teraz obawiam sie ze moge zachaczyc o pazdziernik nawet....