reklama

Wrzesień 2009

co tu zajrze to tylko o jedzeniu :-p:-D

wiola - ja tez dziś miałam dzień na sprzątanie ;) ;-)

ewelinna - super,z e u gina wsio ok! a luteinka dopochwowo czy doustnie?

myha - własnie o tych kocykach pisałam na wątku zakupowym, podobno są rewelacyjne! chyba jutro tez sie rzuce na lidla! :-)

u nas stara bida! z każdym dniem coraz bardziej mój smyk rozko.ch.uje mnie w sobie! chyba bede wredną teściową :-p:-p:szok::-D:-D bawimy sie namietnie codziennie i jest cudoownie! i ja głupia pinda czekałam tak długo z macierzyństwem, bo to albo praca, albo inne plany... zawsze cos... eh, człowiek lata za swoim własnym cieniem, a i tak go nie dogoni... dopiero dzieci oczy otwierają... :rolleyes:

reklama
Mam pytanie do mam ze starszymi dziećmi - to, że braciszek jest w brzuszku zostało przyjęte super. Starszy brat już nie może się doczekać, ale rozumie, że dzidzia jeszcze musi urosnąć, a jak się urodzi, to nie będzie można się z nią na początku za bardzo bawić. Tylko będziemy zmieniać pieluchy ;-) Teraz czekam na pytanie skąd się tam ta dzidzia wzięła, jakoś nie wiem jak to ubrać w słowa ;-)

na razie jeszcze moje dziecie nie zadawało pytań w tym klimacie, ale faktycznie, chyba lepiej za wczasu pomyślec nad odpowiedzia :tak: i po dzisiejszym USG już raczej pewne , że będzie chłopiec i najprawdopodobniej tez Kamil ......:tak::-D:tak:

Pytanie mam takie?Ile przybralycie na wadze?
ja mialam okazje zwazyc sie u kolezanki wczoraj (bo sama wagi nie che miec w domu) i okazalo sie ze moja waga zwiekszyla sie o 5 kg- teraz zaczal mi sie 22 tydzien.

Czy jest to prawidlowy przyrost wagi?
Moze jakies linki dotyczace tego tematu macie?
Milego dnia!

ja mam w tym terminie na plusie 7 kg :tak: a na finiszu nie chciałabym przybrac wiecej jak 15, bo i tak wiem że to dużo jak dla mnie, więc tyle by starczyło :tak:

a i na kolejna wizyte mam zrobić tę krzywa cukrowa z obciążeniem 50 glukozy...... a mnie odrzuca od słodkiego ..... ups :szok:

O rany ale wy piszecie, nadrabiania to będę miał chyba ze 2 dni ;-).

Ja jutro glukozę będę piła a tu jak na złość cały dzień na słodkie miałam ochotę.
Ciekawe co to będzie :confused::confused::confused:
Jestem ciekawa czy przeziębienie ma wpływ na wynik. Mój mąż walczy z anginą, a mnie już puszcza przeziębienie ale kaszel pozostał....

Truskawki za 4 zł???? U mnie dziś po 7 zł. Kupiłam kg , który prawie sama zjadłam. Nawet mężowi nie mówiłam że były :-D

Miłego wieczoru Wam życzę a ja chyba zabiorę sie za czytanie zaległych postów :-)

wiecie co.. mam dosyć... beczę.. i beczę i tak od 3 godzin i zapomniałam o co się rozpłakałam, ale co chwile jak juz przestaje to przypominam sobie kolejny powód do płaczu... i żeby to jeszcze był taki zwyczajny płacz... ja szlocham jakby mi się jakaś krzywda działa... a teraz to już płacze bo jestem taka bezradna w tym moim płaczu... a Misiek na nocce... i to kolejny powód do płaczu.. ja się chce przytulać :-(

Ja kupiłam truskawy po 5,50. Pychota.

We mnie też obudził się ogromny leniwiec ale trzeba go jakoś zwalczyć bo za tydzień we wtorek mam egzamin pisemny z angielskiego a za 2 tygodnie ustny i jakoś wypadało by go zaliczyć.

Miałam dzisiaj od 16.30 zajęcia na uczelni i z nich zwiałam. Poprostu nie dało się wytrzymać w tym upale choć na dworze było 23 st więc wcale nie tak dużo. Obawiam się że teraz każdy poniedziałek na uczelni już taki będzie ale jakoś muszę dać radę i siedzieć tam. Jak mój szkrabik się tych wszystkich mądrości z podyplomówki i anglika nasłucha to będzie geniuszem;-):-D

Jutro wizyta u ginka i zobaczymy jak to z moją glukozą jest. Bo niby w necie wartość graniczna to 140, mężuś mi przyniósł gazetę to było 125 a moja mama pielęgniarka mówi że 120. I bądź tu człowieku mądry;-)

Ale numer, dzwoniła do mnie moja kuzynka, też jest w ciąży i termin ma na 3 sierpnia, ona i jej bratowa hihi też w ciąży już od dawna wiedziały, że będą mieć synków i ostatnio na badaniu okazało się, że jedna i druga będą mieć jednak dziewczynki:szok:Lekarz stwierdził, że wielu ginekologów zbyt wcześnie próbuje określić płeć, a rodzice za bardzo nalegają by poznać płeć:happy2::happy2:Czyli zawsze jest ta możliwość, że przy porodzie może czekać nas niespodzianka???:-);-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry