reklama

Wrzesień 2009

reklama
hello ;-)

Witam wszystkie mamuski !! :rofl2:
tydzien zaleglosci... nawet tego nie przeczytam haha :-p ziefff a jeszcze taka snna jestem...:zawstydzona/y: samochod musze oddac na MOT i tak chyba nie zrobie dzis.. bo do pracy i musialabym z Natala po miescie sie wlec...a pozniej do pracy chyba nie mam sil..Ten dluuugi weekend mnie wykonczyl... grill za grillem, a wolne od czwartku popoludnia do wczoraj popoludnia.. W ogole w Anglii Bank Holiday wczoraj i chyba tylko ja pracowalam :wściekła/y:dobrze,ze na popoludnie . To taka mala zrzeda z rana...:baffled:

Dzień dobry wszystkim:)
Jak miło wstać i zobaczyć za oknem słoneczko:-)
Wpadłam tylko żeby się przywitać bo mam kolejny pracowity dzień.
Z rana ogarnęłam mieszkanie, sprzątnęłam w łazience i wc i przygotowałam obiadek. Teraz zmykam się uczyć angielskiego bo we wtorek mam egzamin a czasu już tak malutko. Potem szykowanie się do ginka a później wizyta u jednej i drugiej mamusi. Uffffff;-)

Przepraszam ze Was mecze ale wlasnie przyszedl listonosz, polecialam jak na skrzydlach myslalam ze to moj mega zwrot z US i pojde do tego lidla :-) a tu z dzialu kadr ze umowa przedluzona do dnia porodu :-( wiem wiem...ale liczylam ze jednak zmieni zdanie bo dala mi nadzieje...coz trudno fajny prezent na dzien mamy, mam nadzieje ze Wika poprawi mi humorek w przedszkolu i kupie wlasnie cos w lidlu na poprawe humoru...hmmm a moze nei, lepiej juz oszczedzac ...

Witajcie Mamuśki, a ja już prezencik dostałam od mojej jeszcze nienarodzonej córci z okazji dnia matki:-D:-D:-D O 2 w nocy zaliczyłam niezłe rzyganko.:baffled: ha ha
Żartuje, oczywiście to przez moje obżarstwo. Najpierw pół kilo czereśni (u nas już po 9zł), potem grzybki,a przed snem koktajl truskawkowy:-)

kroptusia-tak czy siak to macierzyński jeszcze ci sie nalezy, 20 płatnych tygodni, napewno cos znajdziesz:-) narazie skup sie na maleństwu:-)

reklama
Hej Mamusie :-)Ja znów niedobudzona masakrycznie,pomimo pięknej pogody nie chce mi się kompletnie NIC!Najchętniej bym spała i śniła te moje szalone sny;-)
Ale zupa już sie gotuje a dziś postawiłam jednak na naleśniki z serem i truskawami-knedle innym razem:-D
Kroptusia-niezbyt miła wiadomość na dzień matki ale ja zawsze takie sytuacje optymistycznie próbuje podejścć-może po macierzyńskim znajdziesz lepszą pracę-bez wrednej szefowej:-)Życzę Ci tego z całego serca:)
Eli-ja też mam czasami takie napady,może nie 3 godziny trwają ale jak jakąś scysję z M.mamy to kończy się łzami zwykle -i tak o niebo lepiej niż w 1 trymestrze bo wtedy to sie nabeczałam jak owca;-)
Lecę pocić sie nad naleśnikami :-)Miłego dnia!
Wszystkim Mamusiom najpiękniejszych kwiatów i samej radości z dzieciaczków!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry