reklama

Wrzesień 2009

Eli ciekawa ta wizja dla Wioliwb :-D

Ja dziś wyskoczyłam do męża żeby zadzwonił do siostry złożyć jej życzenia. Zrobił minę ..."ale dlaczego???:crazy:" . A ja akurat weszłam na pobranie krwi....
Jak wyszłam i byłam już w aucie to złożył mi życzenia imieninowe i dał kaskę na prezent, bo nie zdążył ( aha:-D:-D:-D) kupić ;-):-D. A jego siostra i ja mamy tak samo na imię ;-)

reklama
Ginekolog radzi - serwis eDziecko.pl

tu jest cos o tym spaniu ale nie chce mi sie szukac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kroptusia ja wystawiłam od 1 zł z ceną minimalną i jak dostaje maile od ludzi to pytają ile za to chce to ja pytam a ile pan proponuje, hihh i wieczorem dam odpowiedz osobie która daje najwiecej;-) taka aukcja na maile poza allegro;-) bo po co im płacic prowizje

a wystawienie zajelo mi 5 minutek,

Reniferku luteinę biorę dopochwowo(moj gin mówi że tam jednak działa bardziej bezpośrednio niż ta pod język). Nie mam pojęcia jak długo jeszcze będę musiała ją brać, mam nadzieję że nie do końca bo mam już powoli dosyć tej Niagary tam na dole hehe, ale przecież dam radę:).
Kroptusia jak już wystawisz te antyki na aukcji koniecznie podaj linka.My uwielbiamy stare meble a już na punkcie telefonów to mam konkretną ambę :tak::tak::tak:

Ginekolog radzi - serwis eDziecko.pl

tu jest cos o tym spaniu ale nie chce mi sie szukac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kroptusia ja wystawiłam od 1 zł z ceną minimalną i jak dostaje maile od ludzi to pytają ile za to chce to ja pytam a ile pan proponuje, hihh i wieczorem dam odpowiedz osobie która daje najwiecej;-) taka aukcja na maile poza allegro;-) bo po co im płacic prowizje

a wystawienie zajelo mi 5 minutek,

a jaka dalas cene minimalna?? tak pytam z ciekawosci mysle o swoich meblach, tylko tu juz bedzie chyba wiekszy kaliber bo maja ze 100lat i potrzebny chyba bedzie rzeczoznawca...Czyli wystawienie nic nie kosztuje?? a prowizje od czego sie placi?? bo widzialam ze tam za wsio sie placi jakies wyroznienia itp...A aktualnie ile proponuja :)?? pochwal sie potem za ile poszla bo ja ostatnio dobroczynnie wsio oddaje :P

Pozycja do snu

lek. med. Agnieszka Kurczuk-Powolny

2006-12-12, ostatnia aktualizacja 2006-12-12 12:55

"Podobno w ciąży (zwłaszcza na jej późniejszym etapie) dobrze jest spać na którymś z boków. Ponoć ma to wpływ na przepływ krwi i lepsze dotlenienie dziecka. Czy to prawda?

Pod koniec ciąży, gdy macica z dzieckiem staje się duża i ciężka, może uciskać na przebiegające w pobliżu naczynia i powodować przejściowe zaburzenia w krążeniu krwi. Szczególnie w pozycji leżącej na plecach może dochodzić do ucisku na żyłę główną dolną przebiegającą za macicą po jej prawej stronie. Taki ucisk może spowodować nawet zasłabnięcie matki.

Uważa się, że najkorzystniejsze pod koniec ciąży jest leżenie na lewym boku. Oczywiście nie da się leżeć na jednym boku cały czas i trzeba zmieniać pozycje."

Czyli to jak będziemy z wielkimi brzuchami :-D

ja cene minimalną 500zł, za wystawienie 3zł jakos mi wyszło
no ale jak chcesz z bajerami, pogrubenie, wyróznieniem to dodatkowo sie płaci, prowizja od sprzedazy nie pamiętam ale chyba 10 % ale nie chce sklama bo nie pamiętam.

cześć - jarzębinka gratuluję synka
Wiola miłej studniówki!!
Eli Jogobela - jestem z Wami odkąd moj biust z B zrobił się DD wszystko zosaje na nim wczesniej NIGDY przy jedzeniu nie mialam poplamionych bluzek na biuście teraz co na siebie spojrze to rozpacz i pralka!!
Syla28 skończyła socjologie więc uczę wszelkich wariacji z nauk społecznych - nawet mam zajęcia z psychologii, ale głównie etyka zawodowa socjologia pracy, podstawy socjologii i takie tam
narobiłyście mii smka na truskawki....
byłam dziś u endokrynologa i niestety tarczyca sie nie słucha - zwiekszył mi dawke euthyroxu do 75 mg -
apropo`s szkoly rodzenia chodze (tzn byłam na pierwszym spotkaniu) u nas głównie ćwiczenia oddechowe i rozciągające, pogadanki i filmy też w planie
patrze ze wybila 15.00 - spadam do domku
MAMUSIE - wszystkiego najlepszego w dniu NASZEGO świeta..... jutro też świętuje bo wypada dzień samorzadowca:rofl2:

bo135-dp.jpg
wszystkiego najlepszego mamusie!!!

eh, rozleniwia mnie ta pogoda! nic bym nie robiła tylko lezała i kwiczała! :-D

reklama
Hmmm - no więc sprawy mają się następująco, hehehe M jak tylko wszedł do domku i mnie zobaczył - od razu zaczął się śmiać, bo wiedział o co biega:-p:-p:-p Złożył mi życzenia - później zjedliśmy obiadek, a później pokazałam mu małą niespodziankę, którą zrobiłam w sypialni - stwierdził, że to było słodkie, ale wyraz jego twarzy na długo pozostanie mi w pamięci, hehehehe - tak sobie pewnie myślał, że mam poważne zachwiania hormonalne, hehehehe A oto cóż ja odwaliłam:

Załączniki

• P1070481.jpg
    P1070481.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 62

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry