henrietta5
Fanka BB :)
cześć dziewczyny ja tylko na chwilkę wpadłam złozyć Wam najlepsze zyczenia - pamietajcie ,że będziemy najlepszymi mamusiami , porody będą super łatwe a dzieciaczki będą przesypiały całe noce.Całuski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pamietajcie ,że będziemy najlepszymi mamusiami , porody będą super łatwe a dzieciaczki będą przesypiały całe noce.

Jak słodko!!!!rozczuliło mnie to na maxa!świetny pomysł:-):-):-)Hmmm - no więc sprawy mają się następująco, hehehe M jak tylko wszedł do domku i mnie zobaczył - od razu zaczął się śmiać, bo wiedział o co biegaZłożył mi życzenia - później zjedliśmy obiadek, a później pokazałam mu małą niespodziankę, którą zrobiłam w sypialni - stwierdził, że to było słodkie, ale wyraz jego twarzy na długo pozostanie mi w pamięci, hehehehe - tak sobie pewnie myślał, że mam poważne zachwiania hormonalne, hehehehe A oto cóż ja odwaliłam:

Trochę mnie przeraża ta wyprawa ale z 2 strony znam ten kraj-mieszkałam tak już kiedyś 4 lata i lubię mentalność holendrów.O irlandię też zachaczyłam i całkiem mnie odrzuca od wyspiarzy-o anglii na początku myśleliśmy ale jednak stanęło na holandii.
Co do opalania to ja też nie opalam brzuszka tylko trochę wystawiam ręce i twarz na słoneczko i widać juz efekty, choć ręce mam w plamki brązowe hihiii, to pewnie te hormony;-);-)Dziewczyny mam pytanie, jutro wybieram się na badanie cukru i tej glukozy 50gr i nie wiem w jakiej ilości wody rozpuścić ten proszek????Dozwolone jest wcisnąć trochę cytryny??Czy przez 12 godz nie mogę już nic jeść???Mam nadzieję że chociaż pić mogę:--(
Ja 100 dni będę odliczać za dwa dni, ale akurat wtedy mamy zorganizowany piknik rodzinny w przedszkolu więc już będzie niespodzianka;-);-)