reklama

Wrzesień 2009

Kroptusia-niezbyt miła wiadomość na dzień matki ale ja zawsze takie sytuacje optymistycznie próbuje podejścć-może po macierzyńskim znajdziesz lepszą pracę-bez wrednej szefowej:-)Życzę Ci tego z całego serca:)
!!!

tak wlasnie mysle !!! :-) z mojego naprawde bogatego doswiadczenia smie wyciagnac wnioski ze po burzy zawsze wychodzi slonko, jak sie wali to wszystko i nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i tak mysle moze inna lepsza praca czeka czy cos...poki co nie martwie sie tym nie mysle bo dzidzia na 1 miejscu :-)

reklama
a ja wczoraj wystawilam na sprzedaz naszą kanape bo strasznie chce miec inną, juz mam upatrzoną od dawna:-) i męzulek mówil daj spokój nikt nie kupi, a ja dzis rano mam juz 3 zdecydowanych kupców hihhihih

A czy Wy staracie się już nie spać na wznak?

ja głownie śpię na lewym boku i troszkę na wznak też, bo całej nocki na lewym boku nie dam rady ....... :tak:wstałabym chyba cała zdrętwiała :tak:

i dziękuję za gratki za synka... M teraz duma nad imieniem, ciekawe co wymyśli ....

a i wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego świeta ......:tak::-D:tak:

I ja chciałam dołączyć się do życzeń dla Mam!!!!!życzmy sobie i wszystkim Mamom aby dzieci były najpiękniejszym prezentem na całe życie.
U nas też dziś upał trudno wytrzymać!!!niby pięknie tylko nie ma czym oddychać!No ale co zrobić!!!!!

Hmmmm i już tylko 100 dni zostało. Postanowiłam dzisiaj zaskoczyć męża i uczcić studniówkę - obiadek będzie bardziej odświętny - no i kieckę na siebie wrzucę - tak dla jaj, jakiś ładniejszy makijaż - do tego fryz - ciekawe czy się domyśli, hehehe. On chyba te dni odlicza jeszcze dokładniej niż ja, więc zobaczymy jak to będzie:-D:-D:-D
I ja życzę Wszystkim mamuśkom miłego dnia :-) Pozdrawiam.

a ja wczoraj wystawilam na sprzedaz naszą kanape bo strasznie chce miec inną, juz mam upatrzoną od dawna:-) i męzulek mówil daj spokój nikt nie kupi, a ja dzis rano mam juz 3 zdecydowanych kupców hihhihih

oooooo ja tez bede wystawiac ale antyki z duzego pokoju, bo byl wczesniej jako stolowy taki goscinny i ani tam spac ani nic a teraz robimy dzieciaczkom 1 wspolny a dla nas stolowy i chce (musze) wsio sprzedac, tato kreci nosem ale coz...nawet nie mamy jak tam spac bo sofa :-p ...Ciezko sie wystawia bo mam duuuuzy kredens, maly kredens, pianino, zegar wiszacy i antyk telefon starodawny :-) i pytanie za ile poszczegolne elementy jak wycenilas kanape?? kup teraz czy bez ceny minimalnej i czy ciezko sie wystawia??

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mam!!!

Kroptusia super że tak podchodzisz do tej sprawy z praca. Na pewno znajdziesz coś lepszego!!! A do Lidla się wybierz....ja też mam taki zamiar :tak::-)

Co do spania na wznak. Właściwie o co chodzi z tym całym ułożeniem się do snu? Mi tylko raz koleżanka coś wspomniała, że najlepiej żebym spała na lewym boku. Ale co i dlaczego? Tego nie wiem. Mi najwygodniej zawsze zasypiało się na prawym boku albo właśnie na wznak....

Ja juz po glukozie. Na szczęście więcej strachu niż to było warte. Nawet mnie nie zmuliło. Czułam tylko w gardle jakbym zjadła całą tabliczkę czekolady :-D

Wiolawb już Ci mówię jak wygląda Twoja wizja moimi oczami :-D
(oczywiście zakładając, że Twój mąż jest taki jak mój Misiek)
on przychodzi do domu... ty w kiecce, obiad jakiś fajniusi... myśli myśli... rocznica? nieee... urodziny? nieeee... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! wiem przecież wczoraj mi przypominała, że dzień matki i żebym do mamusi zadzwonił! (ale ona nie jest moją mamusią...:szok:) mojej żonie odbiło...?:eek:

Może po dłuższym czasie sam wpadnie na ten pomysł, ale mówię Ci pierwsze co to myśli kotłowały by się wokół Dnia Matki (w najlepszym wypadku oczywiście o ile przypomniałaś mu wcześniej o takim święcie).. u nas byłoby tak, że sama jego mina mówiłaby sama za siebie i aby się nie rozczarować, od razu sama bym mu przypomniała, że to studniówka... ja mojej jakoś nie świętowałam, ale trąbiłam o niej calemu światu :-D

Nie wiem.. tak by to wyglądało u mnie.. i tak się nieraz zastanawiam, czy tylko mój jest taki niewydarzony?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry