Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiu u Ciebie jeszcze daty są w miarę przybliżone ... a u mnie to tragediawg. OM 16.09 ale już w tę datę nie wierzę bo miesiączki miałam nieregularne , wg. USG w 13 tyg. 10 września a teraz w 30 tyg. wyszło mi na 22 sierpnia jakoś
i też mam cichą nadzieję że synuś opuści dotychczasowy domek bliżej ostatniego terminu ;-)
bo w ten czwatrek mam wizytę i póżniej początek sierpnia wizyta i badanie na posiew a póżniej jeszcze 38-39 tydz ostanie badanie i usg. Może wtedy dowiem się jak bede robic bo jest duże prawdopodobieństwo cc i wtedy znałabym dokładną datę porodu. Termin z usg wychodzi mi na 4.09:-)
To zuperlnie jak u mnie, jedna data porodu, badanie krwi, moczu , cisnienie i tetno dzidzi.. dwa usg no i spadowahaha
a u mnie podaja mi tylko 1en termin wg schematu 28.09
ale c tu mowic
odkad jestem w ciazy to nawet mnie nikt ginekologicznie nie zbadal
Z Natala w ciazy bylam w Polsce i tez wszystko mialam i 3 terminy porodu , kazdy coraz dalej i dalej a i tak urodzilam jeszcze pozniej niz mi wyliczylo usg... olinka a skad jestes z UK ? syla24 usg 7 razy ???? Jak to ? 
w sumie nie mam nic przeciwko temu.

nie masz się nad czym zastanawiać tylko łykać te tabletki , ja je biorę co 3 godziny już od 4 miesięcy też właśnie na twardnienie brzuch, żadnych bolesnych skurczy- i nie martw sie na pewno nie zaszkodzą maluchowi , brałam fenoterol też w pierwszej ciąży i urodziłam zdrową córeczkęWitam dziewczyny!Widze,ze nie tylko u mnie cos niedobrego sie dziejeMam pytanie czy ktoras z was bierze fenoterol tylko na twardniejacy brzuszek??? Wczoraj wyladowalam w szpitalu z tego powodu,po zbadaniu mnie, lekarz stwierdzil,ze nic starsznego nie dzieje (kanal zamkniety,szyjka ok) i przepisal fenoterol i kazal duzo lezec.Dodam,ze brzuszek twardnieje mi/stawia sie co ok godzine,nic przy tym nie boli.Zastanawiam sie czy brac te tabletki,czy nie zaszkodza dzidziusowi,a wizyte u swojego gina mam za kilka dni.Ogolnie jestem w kropce,dodam,ze po tabletce brzuszek sie uspokaja.
a ja nie zamierzam cyrkować , przecież nie będę prała 5 ubranek dla malucha w osbnym proszku a dla reszty w innym. Zamierzam sprawdzić czy nic sie nie dzieje małemu i prać normalnie jak do tej poryJa tez bede prala w dziecinnym proszku ubranka a jak nie, to dam plynu dla dzieci, ale napewno nie w normalnym... przez najblizsze 3 mc a moze i dluzej.![]()