reklama

Wrzesień 2009

Makta, ja też nie liczę na USG, zobaczymy co powiedzą podczas wizyty 19 .08. Ja muszę zrobić mocz na białko, prywatnie,bo ostatnio miałam w moczu. A tutaj nie zwracają na to uwagi, powiedzieli, że mam więcej odpoczywać i to całe zalecenia.Wolę się sama pilnować.

reklama
Kurcze Drodka ja byłam przekonana, że białko to oni w moczu sprawdzają...a gdzie robiłaś takie badanie?? Nie było z tym problemu tutaj?? ja nawet nie mam zielonego pojęcia gdzie moge znaleźć jakieś laboratorium w okolicy...a miałas jakies objawy, ze sama zdecydowałas sie na to badanie??

witam serdecznie ..........

to może juz pora na wybranie moderatora, aby zrobił porządek na forum i pilnował go , bo faktycznie powstaja watki jedno postowe i robi sie zamieszanie ..... i bałagan :tak::-D:tak:

a ja właśnie zabrałam sie za prasowanie, dobrze, ze nie ma upału bo chyba zajęłoby mi to cały dzionek, a to tylko jedna suszarka, a i tak wysiadam, chociaż prasuje na siedząco to jednak gorąco od tego żelazka :tak:

a za oknem przyjemny chłodek :tak:

co do spania, to mi najlepiej śpi sie nad ranem czyli ok. 5.00-8.00 czyli kiedy pora wstawać i małego przyszykowac do przedszkola :tak: a i pozycje boczne odpadaja, bo wtedy malenstwo tak kopie, że ho ho ...... spanie tylko na pleckach .......:tak:

oj dziewczyny ale Wam fajnie, u mnie w Wa-wie zaduch 31 na termometrze :-( słońce wychodzi z za chmur to się chowa ale po deszczu teraz duszno bo to paruje wszystko - masakra :eek:

Makta, drodka sprawdzaja bialko w moczu,ale moze nie bylo tego az tak duzo by robic jakies dodatkowe badania czy co.. tylko na granicy jakies gornej normy..

Witam wszystkich :-D Ja tez zaraz do poloznej smigam.. Dzis 05 08 Wed ? ehehehe musze sie upewnic co by nie isc drugi raz na marne haha :-D:-D:-D a pozniej do mojej firmy wyjasniac pomylke z wyplata eh :wściekła/y:

HeyPrzypomniałyścied mi o ubraniu dla mnie na wyjście ze szpitala. Znając zycie, mój M przyniósl by moje jeansy w rozmiarze 34:)takie przed ciążą. No skąd ma niby wiedzieć, że brzuszek nie znika tak szybko.Co do koszuli to ja kupiłam taką rozpinaną na górze, prostą siwo rózową ze słodkim słonikiem:) ja lubie takie młodzieżowe rzeczy. Oczywiście do porodu mam taka gorszą z ciucholandu.Zaczynam już(dopiero)zakupy dla maluszka. Ubranka mam ale chodzi o te grubsze sprawy. Kupiłam fotelik grillo dziś może rodzice przywiozą mi wózek deoltim puma, łozeczko turystyczne graco i będe mogła kupić pościel.Martwię się, może niepotrzebnie, może babki w naszym stanie i takie marudy jak ja maja tak. Ja zauważyłam upław, trawają pewnie ze 3 tyg ale teraz się nasiilły. Są białawe cos ala śluz. Musze iśc do lekarza, miałam za 2 tygodne ale chyba spróbuje w tym tygodniu bo się matwię. Nie wiem czy tez tak macie bo słyszalam ze to niby normalne a mnie zaczyna niepokoić. Brzuch nie boli tylko jak dostanę w jajnik(takie wrażenie) to zakuuje na chwilę, mała się rusza, nieraz podskakuje:) a noce jakoś przesypiam.Jak któraś też boryka się z problemem takiego śluzu, to proszę o radę. A rano jakby był gestszy ale bez grudek.

No to Princi troche mnie uspokoiłaś. Miałam sie pytać dzisiaj położnej właśnie o to białko. A teraz moge sie skoncentrowac na innych pytaniach :tak::tak:
Sarenka Ty tez zdecydowałas sie tylko na łóżeczko turystyczne?? dzisiaj wlasnie sie podpytywałam dziewczyn na watku zakupów o takie rozwiazanie i musze przyznac, ze jestem prawie przekonana. Tylko porzadny materacyk dokupie i bede miała z glowy. Teraz tylko musze przedyskutowac to rozwiazanie z moim M. bo obiecałam mu że o wszystkim bedziemy decydowac wspólnie. Wiec nawet wkładki laktacyjna ze mna ostatnio wybierał hehehehe:-D:-D:-D

reklama
Sarenka ja bym sie martwila jakbym miala takie uplawy jak ty i tyle sluzu..jeszcze jakies grudki ? Lepiej kontrolnie idz do gina niech sprawdzi...

A ja ide sie szykowac bo za 45 minutek wizyta u poloznej :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry