reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2009

Oli spokojnej i bezproblemowej podróży.

u nas kąpiel to też wielka frajda i odkąd Majka się urodziła nie opuściliśmy ani jednej:-) Wieczorami przed spaniem jak już jest zmęczona i marudna gdy wchodzimy do łazienki na jej buźce pojawia się szeroki uśmiech.
Jak wasze maluszki znoszą zmianę czasu? U nas dzień był uporządkowany a teraz mała zaczyna się gubic

reklama
Oli spokojnej i bezproblemowej podróży.

u nas kąpiel to też wielka frajda i odkąd Majka się urodziła nie opuściliśmy ani jednej:-) Wieczorami przed spaniem jak już jest zmęczona i marudna gdy wchodzimy do łazienki na jej buźce pojawia się szeroki uśmiech.
Jak wasze maluszki znoszą zmianę czasu? U nas dzień był uporządkowany a teraz mała zaczyna się gubic

U nas też jakiś ten dzień dziwny teraz. Wczoraj właśnie Borys nie chciał zasnąć za nic po południu, wskutek czego tak jak już pisałam o 18 musiałam go wykąpać i poszedł spać.

A mój Oli dziś w nocy urządził eskapade.Nie spał tylko płakał przez 2 godzin6y oj miałam się miałam no moja mama też bo musiałam wyjść z pokoju żeby mój M się wyspał.A to wszystko przez zatkany nos.

Najgorsze że nie daje mi się zbliżyć do swojego noska.Niczym nawet jak meką chce z pod niska mu wytrzec to w szał wpada.

Proponuje nebulizator zaplacilam 100 zl i super sprawa mozna wlac np rumianek lub inne ziolka pomagajace przy katarku oddychac i poscic to po prostu na pokoj. Na wodzie morskiej jest tez napisane ze mozna ja rozpylic nad glowka dziecka ( nie koniecznie do noska ) wtedy troche tez sobie tego zlapie. a wczesniej uzywalam zwyklego elektrycznego nawilzacza powietrza to ja tez aby sie poloze nos mi zatyka a z tym nawilzaczem latwiej sie mi oddychalo

Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było robota mi się zaczęła. Coprawda rano do południa jeszcze siedzę z mlodym w domku ale nie mam czasu na neta nawet.
Widzę że całe towarzystwo już w dużych wannach w z zębiskami:D
My niestety mamy brodzik. A zębów też ani widu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry