reklama

Wrzesień 2010...

Witam dziewczyny porannie przy kawusi zbożowej z mleczkiem:)
Beti nie martw się tak, podobnie jak większość dziewczyn myślę, że częste siusianie jest urokiem naszego stanu. Ja latam do toalety jak najęta co pół godziny i już się nawet wszyscy w domciu przyzwyczaili, że tak jest i przepuszczają mnie (w innym razie pewnie zsusiałabym się w majciochy) :P

Co do naszych kochanych facetów, to w gruncie rzeczy na mojego małżona narzekać nie mogę. Co prawda zdarzają się dni kiedy chciałabym, żeby coś zrobił a on się nawet nie domyśli że wypadało by odkurzyć. Albo na moją uwagę odpowie : "a ty nie mogłabyś tego zrobić":) I wówczas mam ochote go rozszarpat na najmniejsze kawałki:)
Jednak w większości jest najukochańszym facetem jakiego znam. A teraz kiedy moje nastroje zmieniają się z minuty na minutę wykazuje się anielską wręcz cierpliwością.
Nie wspomnę już o tym, że w chwilach gdy łapie doły stara się mnie rozśmieszyć i na szczęście zawsze mu to wychodzi:)

Dziś wybieram się na wizytę do mojej ginekolożki i mam nadzieję, że wszystko będzie z dzidzią ok:) Już nie mogę się doczekać małego smyka na ekranie monitora:)

Mam takie pytanie czy was też bardzo boli kręgosłup i jak chodzicie to promieniuje na jedną nogę. Ja mam wrażenie jak spaceruję, że ktoś mi sie wwierca do kręgosłupa:(
I jeszcze jedno czy też zdarzają się wam omdlenia?
Ostatnio zasłabłam w sklepie(zrobiło mi się biało przed oczami tak jakby ktoś wylał mi farbę na oczy i przestałam słyszeć).

Ok teraz zmykam porzeźbić ostatni rozdział pracy:)
Miłego dnia Wam życzę:)

reklama
Cześć dziewczyny! Troche mnie nie było, ale w te świeta byłam okropnie zakrecona!!!!!

Kasiona! Gratulacje udanej wizyty!
Skrzacie! Faktycznie, dziwne, że infekcja tak szybko sie rozwineła? Kuruj sie i bądź zdrowa!

Ja od dwóch dni mam obrzeki kostek, szczególnie lewej nogi. Niby nie są aż tak duże, ale to dopiero 5 mies. a co bedzie dalej!!! Czy ktoś ma jakiś dobry sposób na to????

I jeszcze jedno pytanko? Czy w ciąży można jeść kawior? Bo mam straszną ochote!

Hejka z rana!

agguska-ja nie mdleje ale dosc czesto sie czuje jakbym miala,tak mniesciska w glowie i za chwile zaczyna sie odlot ale jakos na razie udaje mi sie nad tym panowac:)

co do bolu w nodze moze to rwa kulszowa mnie lapie od poczatku ciazy-cieple kompresy ,wygodna pozycja przy lezeniu i ewentualnie paracetamol i tyle:)

Beniaminko-bardzo madre rzeczy piszesz,bo tak jest ze w tym samym mozna widziec tylko dobre lub tylko zle.Ja ostatnio zaczelam sie lapac na tym ze strasznie sie czepiam,bo to np mi sie wieczorem nudzi po calym dniu siedzenia w domu a on wraca zmeczony z pracy i nic tylko by siedzial...Ja mam kochanego meza,bardzo o mnie dba,i mnie wspiera -wczoraj mu sie naplakalam ze mam dola ze wszystko jest bez sensu ze jakies niepokoje mnie lapia(moze mam niedobor magnezu) itp a on tylko "kochanie jestes
wspaniala kobieta ,matka,zona kocham cie i zawsze bede przy tobie ..." no taki tekst ze pomyslalam sobie jak ja moge sie go czepiac:( tak wiec musze sie zabrac za swoje nastawienie

Mam takie pytanie czy was też bardzo boli kręgosłup i jak chodzicie to promieniuje na jedną nogę. Ja mam wrażenie jak spaceruję, że ktoś mi sie wwierca do kręgosłupa:(
I jeszcze jedno czy też zdarzają się wam omdlenia?
Ostatnio zasłabłam w sklepie(zrobiło mi się biało przed oczami tak jakby ktoś wylał mi farbę na oczy i przestałam słyszeć).

Ok teraz zmykam porzeźbić ostatni rozdział pracy:)
Miłego dnia Wam życzę:)

agusska ja miewam takie omdlenia ale na szczęście wiem kiedy muszę wyjść ze sklepu, bo akurat tam najczęściej słabo mi sie robi. Najlepiej w takich sytuacjach zrobić skłon lub kucnąć :)
Co do kłucia w nodze to podejrzewam że dziecię uciska ci nerw i dlatego cię kłuje, to częsta dokuczliwość w ciąży :/

A ja już dziecko odprawiłam , za to moje drugie nad ranem nie spało i teraz dziewczyna śpi aż chrapie ;) A ja chciałam posprzątać i wyjść do mamy a tu muszę czekać aż księżniczka łaskawie wstanie

hej dziewczynki

wróciliśmy już z gór , było cuuudnie...

nadal mnie pobolewa w okolicach pęcherza ale juz nie tak mocno...

zaleglosci nie odrobie ale... przeczytałam co sie stało u Agamati :((( wielki smutek i rozpacz :(((

napiszcie kochane jak wyszły wasze badania prenatalne bo juz winiki pewnie macie...

i ja się witam po majówce, przejrzałam posty i szok!!
agamatti nic nie jest w stanie Cię pocieszyc, więc tylko wyrazy głębokiego współczucia...

Hejka laseczki!!!
Miłoszku sto lat!!!!:-D:-D:-D
Ja omdleń raczej nie miewam ale jak się nachodzę to tak mnie ciągnie i szczypie w dół że szok!!!:baffled: a co do siusiania to dzisiaj w nocy pobiłam rekord:eek:chyba ze sto razy wstawałam i się nie wyspałam wcale!!!:-p:-p:sorry::rofl2: na dodatek jakieś durne koszmary mnie męczyły!!:dry:
Pogoda nie mobilizuje do niczego!!Chyba w końcu się wezmę i posprzątam ten bałagan w domu bo podłogi już nie widać:-p:sorry:;-)a jak stary w róci z pracy to razem pojedziemy na zakupy bo samej mi się nie chcę:sorry:ja też się do niego cały czas czepiam(no niekiedy przeginam) ale z drugiej strony ja mam uczulenie na gry komputerowe a on jak gówniarz z podstawówki jak nie zagra w sieci to jest święto:angry::crazy::baffled:a mnie wtedy szlag trafia jak on tak siedzi na tyłku przed kompem i sie podnieca nie wiem dlaczego!!!wrrrrrr!!!!:crazy:

He he jak czytam z tym waszym siusianiem to sie cieszę że mnie tak nie gania :) Ja wstaje tylko raz w nocy a czasem wcale :) Później pewnie zacznę biegac ale jak na razie mam luz i moge spać, bo przy takich nocnych spacerach do WC to z rytmu spania człek sie wybija a potem ciężko usnąć :/

reklama
witam rankiem :) pogoda zimna brrr i kropi deszcz ale ja dzis nie wychodze więc mi to rybka :-)
z moim filmem na saczące sie wody już skończyłam mam sucho od wczoraj wieczorem :-) muszę przestac sie tak nakrecać bo zgupieje normalnie ehh....dzis mnie mój bejbik obudził o 6 rano no a teraz sobie słodko spi :-D wczoraj wieczorem tez popukał mamusie żeby o nim nie zapomniała :tak::tak:
gaja serdeczne życzonka urodzinowe dla synusia :tak:
jesli chodzi o omdlenia to nie mam ale wczoraj strasznie zakręciło mi się w głowie myslałam że padnę :-( a bóle krzyża to mam takie że nieraz nie wiem jaką przybrac pozycję i promienieje mi na brzuch,na boki i wogóle straszne to...pomaga tylko masażyk przez męża zrobiony :tak:;-);-)

to życzę miłego dnia ja se jeszcze troszkę pomule jestem obrażona heheh bo mój dziś nie idzie do roboty i będzie mi przeszkadzał a miałam sprzatnąc w sypialni a przy nim sie tak nie da ajjjj juz myslałam że będę sama :-p:-p:-p

a i oczywicho trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki :)

a i mam takie pytanko jeśli mam problemy z krzyzem juz od dłuższego czasu ale nie mam tego udokumentowanego to czy ma to wpływ na poród? cc czy sn? no ja ciemna w tym jestem...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry