beti14011984
Fanka BB :)
beti nakręcasz się wszystko jest ok,a wrazie większych niepewnosci czy obaw najlepiej zadzwoń sobie jutro do gina ,a szukanie w necie ........lepiej sobie daruj bo zaraz tak sie nakręcisz ze do szpitala pojedziesz(net jest złym doradcą)a póki co wyluzuj wszystko jest napewno w najlepszym porządku tym bardziej tak jak pisałas gdyby to były wody to one by sie sączyły tobie po nogach,a przypadkiem niejest to czas twojej owulacji??
no jakoś tak na 5,6 pewnie przypadałaby owulka...a to też ma jakiś wpływ?
Myslałam że to sen ale później mi powiedział że jak poszłam do łazienki to przeczytał kilka zdań na forum jak pisałyśmy o facetach i poprosił żebym dobre słówko o nim napisała:-) To forum jest magiczne, nawet za terapie małżeńska robi:-)
. Taka spanikowana wylądowałam na Polnej i tylko modliłam sie czy Malutka ma sie dobrze. Ale zaraz 2 lekarzy mnie wzieło przebadało i stwierdzili że dzidzia ma sie bardzo dobrze i dziwią sie że jeszcze nie czuje ruchów bo jest nadwyraz ruchliwa.:-) Na szczęście obyło sie bez oddziału bo Mąż przysiągł im że będe cały czas w domku dopóki mi nie przejdzie. Dali mi antybiotyk Cefalexinum, Furaginum i nospe. W czwartek pewnie pójde do mojego gina niech on oceni co i jak. Ale jestem zadziwiona że tak szybko sie rozwineło. 
teraz siedzi jak zwykle na kompie, ale ja tez siedzę, więc się nie będę czepiać.. :-) no mówię Wam jaki w ten weekend jest przemiły.. szok :-)