Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gosiu gdybym ja sie zamieniła z mezem to napewno chodziłabym głodna i zdenerwowana bo przypuszczam ze on nie robił by sobe nic z tego ze np leży sterta brudnych naczyń lub na stole leży kilkanaście niepotrzebnych rzeczy oj wykończyłabym sie samym nieładem w domu
a ja powolutku zaboieram sie za zrobienie gofrów z bitą śmietaną bo moje córeczki mnie namówiły a wzamian za to one spacerkiem poszły po kremówke do sklepu![]()
Oj dziewczyny ale sobie dogodziłam wciagnełam aż dwa gofry z bita smietanką i owocami:-) mniam,z miłą chęcią bym sie z wami podzieliła:-)
a co do mężów to jak ja mojemu powiem ze mam dość tv to mi odpowiada "przestań bręczeć,idż juz wreszcie spać" także nie wesoło
Onionku to leż i wypoczywaj tak długo jak tylko możesz

słyszałyście o tej matce 17 letniej co pobiła w gdansku 5 miesieczne dziecko???????????? mała jest nie przytomna![]()
boże takich ludzi to tepić szczerze wam powiem ze dla mnie takie szmaty nie powinny mieć dzieci a najlepiej żeby takich ludzi na karę śmierci dawali i to takich powolnych tortur .... ja takich nie żałuję...aż mi się cisnienie podniosło normalnie z nerwów
nie
ale scyzoryk w kieszeni sie otwiera
Kerna i jak lepiej Ci juz
co do przysmakow to ostatnio pomidory z sola namietnie wcinam,moze byc z buleczką a mogą byc same