Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Betti napewno maleństwo ci na pęcherz uciska,i stąd takie wrazenie,a co do wilgotności to wydaje mi sie ze jest to całkiem normalne u niektórych kobiet,ja też mam non stop wilgotno tak wiec bez wkładki ani rusz
Dorotko, ja tez mam wesele 19.06 :-)a nas niedawno przyszli prosic na wesele i mam 19 czerwca
myslę,że nie masz się o co martwic, ja tez sikam co chwilkę, takie to już uroki ciąży :-) dzidzia musi ci mocno uciskać na pecherz i stąd to uczucie.dziewczynki błagam pomóżcie mi opd na moje pytanko...
chodzę siku normalnie co 15 min mam wiecznie wrażenie że chce mi sie siku idę siusiam i jak prę dalej na pęcherz to siusiam kroplami albo troszkę więcej,ale np.nie leci mi nic bez parcia tylko jak pre .... i mam wrażenie że mam wiecznie pełny pecherz nawet jak nie piję ... no i oczywiście mam filma że sączą mi się wody płodowe ,tak mam troszkę mokro ale to od poczatku ciąży tak mam a jak leże to nie leci mi po nogach ale wilgotno mamboziu juz nie wiem co robić normalnie....
no ja wkładki to od x czasu noszepewnie to moje chore filmy bo nic takiego się nie dzieje...przeorałam neta piszą że jak się sączy to jak się leży to leci i jak sika to cały czas nawet bez parcia ... Mam nadzieję że jest wszysto ok dziwne to byłoby bo jak sączą sie wody to powinny cały czas a ja tego nie widze...
Dorotko, ja tez mam wesele 19.06 :-)
myslę,że nie masz się o co martwic, ja tez sikam co chwilkę, takie to już uroki ciąży :-) dzidzia musi ci mocno uciskać na pecherz i stąd to uczucie.
Betti napewno maleństwo ci na pęcherz uciska,i stąd takie wrazenie,a co do wilgotności to wydaje mi sie ze jest to całkiem normalne u niektórych kobiet,ja też mam non stop wilgotno tak wiec bez wkładki ani rusz