Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
beti moja córeczka dzisiaj tez mniej aktywna ,ale napewno sobie smacznie śpia wiec im nie przeszkadzajmy:-)
u mnie ochota jest ale nie mam możliwości :-( a dzisiaj gin kazała mi lezeć codziennie...trzeba zwolnic tempoDziewczyny mam pytanko-a zdarza wam sie drzemka w dzien?
także pewnie za kilka dni napiszę, ze drzemię codziennie
Wszystkiego naj naj moja imienniczkohej dziewczyny
A ja mam dziś lenia, cały dzień w łożku...:-),ale mam imieniny, to mi wolno, mam nadzieję ,że gdzieś wyskoczymy wieczorkiem.
Moje dziecko zmieniło system ruchów albo ja już zgłupiałam, wcześniej czułam je jako przelewanie, pukanie,a teraz dosyć intensywne pulsowanie od czasu do czasu, może jakaś doświadczona mamusia rozjaśni mi umysł?
Ja też Monika
a wspaniały prezencik miałam dzisiaj bo widziałam moją dziewczynkę taką maleńką i wspaniałą
No ja dzisiaj u gin dowiedziałam się, ze przytyłam 4kg a mąż mi mówi, ze chyba w cyckach mam te 4 kg bo nigdzie indziej nie zauważył więcej ciałkawitam dziewczyny!
Ja byłam dzis zakupic nowy stanik, bo w moje B juz sie nie mieszcze od jakiegos czasu. Przymierzyłam 5 sztuk staników o rozm. C i ku mojemu zdziwieniu wszystkie były tak dopasowane ze tylko niewiele brakuje aby były za małe...WOW nigdy nie miałam takich cycorów...a chyba jeszcze urosna?
zawsze miałam małe B a teraz jak zdejmuję stanik to w końcu czuję, ze po coś ten stanik miałam tak mi cycki ciążą
Tobie Moniczko z okazji imienin również wszystkiego naj najMonia wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!! ( też jestem Monika)
No to na forum jest nas trójka

) i zaraz ucieka....ale wczoraj wróciła po dwóch krokach i dotykając szybko mojego brzucha szepnęła" kocham też" i uciekła.....

bardzo mnie to ujęło,że oprócz mnie i męża także rodzeństwo już czeka i kocha maleńką......ale się rozpisałam;-)oj beti ale masz wymagania no wiesz:-) hahahahaha
jak ja sobie przypomnę ten ból jak dzidzia kopnie pod zebra
az mnie zabolało
Ależ nikt nie udaje,że się nic nie stało, ale im więcej taktu, tym lepiej.a ja mysle ,ze dobrze ze ten watek powstal, wiem ,ze Agamati nigdy nie zapomni o swoim malenstwie i bedzie jej milo,ze pamietamy o niej i jej aniolku(nie ma nic orszego niz udawanie,ze nic sie nie stalo) ale co wydaje mi sie najwazniejsze byla i zostanie jedna z nias czyli wrzesniowka 2010