Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
iiiiiiii...... zwróć.... brzmi to mało fajnie... ale próby generalnej robić nie będętosia no fakt, są też tacy któzy piją bez mrugnieciaoby tobie posmakowało
To jest mniej wiecej cos takiego...hmmmm...nasyp sobie pół szkl cukru, dolej do pełna ciepłej wody, rozpuść i wypij![]()

morfologia i moczkerna, calineczka dołączam do mam które w przyszłym tygodniu idą na glukozę :-szok: A poza glukozą dostałyście jeszcze jakieś badania do zrobienia? Bo ja nie i tak sobie myślę czy by tu jakiś nie trzeba było zrobic??
ja dostałam skierowanie do poradni przy szpitalu bo tam jest porządny sprzętMnie w przyszłym tygodniu także czeka glukozapoza tym robię morfologię i ogólne badanie moczu. Poza tym mam wizytę u gina i usg. Słońca kochane czy usg połówkowe robi wam wasz prowadzący czy trzeba się gdzieś na nie udać? Dodam że chodzę prywatnie.
tosia no fakt, są też tacy któzy piją bez mrugnieciaoby tobie posmakowało
To jest mniej wiecej cos takiego...hmmmm...nasyp sobie pół szkl cukru, dolej do pełna ciepłej wody, rozpuść i wypij![]()
Mnie w przyszłym tygodniu także czeka glukozapoza tym robię morfologię i ogólne badanie moczu. Poza tym mam wizytę u gina i usg. Słońca kochane czy usg połówkowe robi wam wasz prowadzący czy trzeba się gdzieś na nie udać? Dodam że chodzę prywatnie.
Mnie w przyszłym tygodniu także czeka glukozapoza tym robię morfologię i ogólne badanie moczu. Poza tym mam wizytę u gina i usg. Słońca kochane czy usg połówkowe robi wam wasz prowadzący czy trzeba się gdzieś na nie udać? Dodam że chodzę prywatnie.
tosia no fakt, są też tacy któzy piją bez mrugnieciaoby tobie posmakowało

Ja mam bardzo niedużą wadę i unikałam noszenia okularów, ale się przemogłam kiedy kolejny raz mi okulista powiedział, że w ten sposób mogę nawet wadę cofnąć, a jeśli nie zacznę nosić okularów, to będzie lecieć dalej. No i to co zapamiętałam to również zdanie, że w ciąży wada "leci" - więc chyba coś w tym jest.Pytanie z innej beczki...nosze szkla kontaktowe moja wada wzroku to -3,5 bylam u okulisty na poczatku ciazy jakos w lutym, wszytsko bylo ok, ale teraz normalnie czuje ze wzrok coraz bardziej mi sie pogorsza jestem zalamana czy ktos zauwazyl podobne objawy????