Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
onionek ja tak mam codziennie i to nie tylko wieczorem, niestety :-( Reni już na mnie nie działa, nie wiem co będzie dalej aż boję się myśleć :--
-(
... Więc, o ile pozwolicie, to się przyłączę do Was!
). Niestety nie mam jeszcze jak zweryfikować tej daty, gdyż w chwili obencej mieszkam w Irlandii, a tu są inne zasady prowadzenia ciąży, ale już niedługo
lecę do Polski i wtedy, mam nadzieję, będzie więcej jasne! 

! Zdaję sobie sprawę, że świetnie się już znacie, mam jednak nadzieję, że uda mi się odnaleźć wśród Was, o ile mnie przyjmiecie 
hejka
gratuluje synkow-rownowaga w przyrodzie mosi byc ;-)
karolina-bardzo ci wspolczuje takiego niedosytu bo ja jestem bardzo zadowolona z wizyty (trwala ok 40min).i lekarz wszystko dokladnie mi tlumaczyl.
Kasikn-tak tez sie ciesze ze mi sie przesunelo mam nadzieje ze u ciebie tez tak bedzie .ja nie lezalam jakos specjalnie fakt oszczedzalam sie ale i tak bylam w ruchu.2 razy lecialm samolotem itp
dziewczyny ja wiem ze to juz bylo ale nie mam tak czasu teraz szukac -moglybyscie mi tylko przypomniec co ja moge wziasc na bol gardla ?bo na tym weselu widocznie sie zalatwilam...:-(
a właśnie...miałam się Was pytać. W zasadzie raz już pytałam ale żadna z Was się nie wypowiedziała:-(
Dziś w nocy drugi raz zauważyłam "wycieki" z sutka. Niby nie dużo ale czy wogóle powinno w połowie ciaży? Czy to normalne?