reklama

Wrzesień 2010...

onionek ja tak mam codziennie i to nie tylko wieczorem, niestety :-( Reni już na mnie nie działa, nie wiem co będzie dalej aż boję się myśleć :-(:-(:-(

reklama
Witam z ranka

mb_1 z Twojego maluszka taki sam wstydzioszek jak i z mojego. Ale najważniejsze, że wszystko ok:-)
Ritka i KAROLINA84 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Beniaminka przeuroczy ten piesek:tak:

Zmykam na śniadanie, miłego dnia mamusie Wam zycze;-)

onionek ja tak mam codziennie i to nie tylko wieczorem, niestety :-( Reni już na mnie nie działa, nie wiem co będzie dalej aż boję się myśleć :-(:-(:-(

Mi gonekolog poradzila zakup tych mleczek, typu manti itp.. ale jak piszesz, ze Reni nie dziala to ja juz nie wiem, co tam na zgage polecaja: migdaly niby, banany..

Hejka

Gratuluje synkow-rownowaga w przyrodzie mosi byc ;-)

Karolina-bardzo ci wspolczuje takiego niedosytu bo ja jestem bardzo zadowolona z wizyty (trwala ok 40min).I lekarz wszystko dokladnie mi tlumaczyl.

KasikN-tak tez sie ciesze ze mi sie przesunelo mam nadzieje ze u ciebie tez tak bedzie .Ja nie lezalam jakos specjalnie fakt oszczedzalam sie ale i tak bylam w ruchu.2 razy lecialm samolotem itp

Dziewczyny ja wiem ze to juz bylo ale nie mam tak czasu teraz szukac -moglybyscie mi tylko przypomniec co ja moge wziasc na bol gardla ?bo na tym weselu widocznie sie zalatwilam...:-(

Dzieńdoberek mamusie:) Ależ ranne ptaszki jesteście :)
Pół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał:(
a te środki jak Reni to można brać czy lekarz zalecił w waszych przypadkach?

Karolinka84, Ritka, też będę paluchy trzymać za Wasze dzisiejsze badania, dobrze będzie:)
Benjaminka, psiunia fantastyczna :)

Hej wrześnióweczki :-)! Długo się zastanawiałam czy do Was dołączyć, bo jednak czasu nie mam za dużo na klikanie, ale doszłam do wniosku, że lepiej czekać na tą wspaniałą chwilę, jaką jest poród, w większym gronie :sorry2:... Więc, o ile pozwolicie, to się przyłączę do Was!

Krótko o sobie - to jest moja druga ciąża. Mam już córeczkę, która również urodziła się we wrześniu, ale prawie dwa lata temu ;-)! Według daty ostatniej miesiączki termin porodu wypada mi na 05.09 (Oliwcia urodziła się 04.09 :sorry2:). Niestety nie mam jeszcze jak zweryfikować tej daty, gdyż w chwili obencej mieszkam w Irlandii, a tu są inne zasady prowadzenia ciąży, ale już niedługo :-D lecę do Polski i wtedy, mam nadzieję, będzie więcej jasne!

Nie staram się nawet nadrobić tego co naklikałyście, bo nazbierała się tego pokaźna lektura :szok::-D:-D! Zdaję sobie sprawę, że świetnie się już znacie, mam jednak nadzieję, że uda mi się odnaleźć wśród Was, o ile mnie przyjmiecie :sorry2:

Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę :-)

Dziękuje wam dziewczyny mam umówioną wizyte dzisiaj na 15,30 i jestem mega szczesliwa zresztą nie tylko ja bo moje pociechy równiez tym bardziej ze idą ze mną:) z jednaej strony sie cieszę a z drugiej dopadł mnie jakiś straszny dół,mam chwile zwatpienia czy z wszystkim sobie dam rade ,czy nadmiar obowiązków mnie nie wykończy a do tego wszyskiego z meżem coś nie mogę sie porozumieć przez ostatnie kilka dni,wogóle ze mną nie rozmawia a jak ja juz do niego coś mówie to ma mine jakbym mu krzywdę zrobiła,ojej mogłabym dzisiaj płakać i płakać,czuje sie jakoś samotnie... Czyżby hormony buzują?

hejka

gratuluje synkow-rownowaga w przyrodzie mosi byc ;-)

karolina-bardzo ci wspolczuje takiego niedosytu bo ja jestem bardzo zadowolona z wizyty (trwala ok 40min).i lekarz wszystko dokladnie mi tlumaczyl.

Kasikn-tak tez sie ciesze ze mi sie przesunelo mam nadzieje ze u ciebie tez tak bedzie .ja nie lezalam jakos specjalnie fakt oszczedzalam sie ale i tak bylam w ruchu.2 razy lecialm samolotem itp

dziewczyny ja wiem ze to juz bylo ale nie mam tak czasu teraz szukac -moglybyscie mi tylko przypomniec co ja moge wziasc na bol gardla ?bo na tym weselu widocznie sie zalatwilam...:-(

ja na ból gardła brałam tantum verde,przeszło mi bardzo szybko,z kolei moja ginka prowadząca poleciła płukanie gardła sokiem z kiszonej kapusty niby stary ale sprawdzony sposób;-)

KRYCHA WITAMY PEWNIE ZE CIE PRZYJMIEMY;-)

Ostatnia edycja:
a właśnie...miałam się Was pytać. W zasadzie raz już pytałam ale żadna z Was się nie wypowiedziała:-(
Dziś w nocy drugi raz zauważyłam "wycieki" z sutka. Niby nie dużo ale czy wogóle powinno w połowie ciaży? Czy to normalne?

gosia211
- mi już wycieka od miesiąca też na początku sie zmartwiłam ale to normalne :):) nie masz sie czym martwić:):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry