Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i tak zrób :-)Tosiu ja u tego lekarza na usg byłam pierwszy raz,moja klientka ze sklepu mi go poleciła ze dokładny,srecyzyjny,pracuje w szpitalu na polnej i to mnie jakos przekonało zeby z jego usług skorzystać,ale nic mi nie pozostanie jak isc jutro dla swietego spokoju do mojej pani dr. I sru odmówię sobie kupna sukienki ale przynajmniej bede spokojna ze wszystko jest ok,
ale juz mi pomalutku humorek wraca:-)
Witam sie po krótkiej nieobecnosci...
Gratuluje udanych wizyt dziewczeta.
Ja dzis tez po usg, Synuś wazy 400g, gin mówi ze prawidłowo:-) I wszystkie inne parametry tez w normie. Zdrowy malec;-)
Zaraz wklejam fotki z 4d na odpowiedni wątek, na jednym nawet sie usmiecha
Bardzo grzeczny był i ladnie pozował...za to teraz fika i podkopuje mamusie;-)
Ja równiez już od około 2 miesięcy mam plamienia siary z sutków.a właśnie...miałam się Was pytać. W zasadzie raz już pytałam ale żadna z Was się nie wypowiedziała:-(
Dziś w nocy drugi raz zauważyłam "wycieki" z sutka. Niby nie dużo ale czy wogóle powinno w połowie ciaży? Czy to normalne?
Magi78, Mysia gratuluje udanych wizyt
Dorotka - nareszcie same dobre wiesci
Straszne to jest 90 zl to duzo kasy,a lekarze to sobie olewaja. U mnie badanie polowkowe trwalo 40 min i widzialam dzidzie na takim ogromnym ekranie zawieszonym na scianie. Lekarz pokazywal mi watrobe, pecherz, nerki dzidzi. Zbadal serce. pomierzyl wszystkie kosci, powiedzial tez , ze nie ma zajeczej wargi.Tak , ze bylam super zadowolona z badania.