Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
chętnie popatrze ,to świetny pomysł, zrobić taki film.
u mnie zaraz będzie burza
Lenka kopie coraz mocniej, czy wam brzuszki też falują?
Ugotowałam dziś młodą kapustę z koperkiem ,bo mam na nią dziką ochotę

Jeszcze pytanko do tych, ktore mialy juz ten test obciazenia glukoza - bo mnie to czeka w tym tygodniu: czy musze isc na czczo? czy moge w dowolnym momencie dnia?
Pozdrowionka.
cześć dziewczyny!!!
Jeszcze nie przeczytałam wszystkich postów od piątku ale już chciałam wam napisać, ze jest lepiej
BARDZO DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANE ZA TE KCIUKI!!!!!!!!!!
Cały weekend leżałam, CAŁY(!!!!!!!!!) skurcze mnie atakowały okropnie, czasami nawet w łóżku przewrócić się nie mogłam:-(, płakałam, humor miałam taki, ze na forum nawet nie chciałam wchodzić, żeby nie psuć atmosfery, ale jest zdecydowanie lepiej. Myślę, ze w końcu ta luteina zaczęła też działać, skurcze zmniejszyły się o 90% i powoli wracam do życia.
Jeszcze raz dzięki dziewczyny!!!!
Jak przebrnę przez to co napisałyście w weekend to się odezwę![]()
witam! melduję się cała i zdrowa :-) trochę mnie nie było, ale problemy z netem miałamnie dam rady was nadrobić tyle naprodukowałyście
Kurcze mnie ostatnio dopadła bezsennośćno nie śpię już od paru dni
i chodzę jak zombi
![]()
:-)Witam po polowkowym badanku.
Wszystko super, dzidzia zdrowa jak rydz i jest CHLOPCEM
Wazy ok 512 g i ma 28 cm dlugosci ( chlop jak dab):-):-):-)
Nareszcie moge kupowac ciuszki i plyne w blekit.
Sarra i Mysia gratuluje Chlopakow!!!
\Witam sie po krótkiej nieobecnosci...
Gratuluje udanych wizyt dziewczeta.
Ja dzis tez po usg, Synuś wazy 400g, gin mówi ze prawidłowo:-) I wszystkie inne parametry tez w normie. Zdrowy malec;-)
Zaraz wklejam fotki z 4d na odpowiedni wątek, na jednym nawet sie usmiecha
Bardzo grzeczny był i ladnie pozował...za to teraz fika i podkopuje mamusie;-)
gosiu szczerze nie zauwazyłam pytania o sutki
Z moich siara wypływa juz od dwóch miesięcyoczywiście w malutkich ilościach
Jakbyś nie była w ciąży to miałabyś zmartwienie, ale w tej sytuacji to jak najbardziej normalne
![]()
Jak tylko coś więcej pochodzę to od razu mi się odzywaja plecy..nie mogę wtedy ani wstać, ani chodzić i nawet jak leżę to boli
A ja zgłąszam sięz okropnym bólem kości ogonowejJak tylko coś więcej pochodzę to od razu mi się odzywaja plecy..nie mogę wtedy ani wstać, ani chodzić i nawet jak leżę to boli
![]()