magdah
Mamy październikowe 2007
Hej!
Nie było mnie prawie miesiąc, za co przepraszam! Byłam odcięta od netu... Próbowałam zaglądać, ale wciąż mnie rozłączało. Mam nadzieję, że już będzie ok.
Fajnie, że już niektóre mamusie wiedzą, co się w brzuszku kryje. Ja też niebawem mam USG i jestem ciekawa.
RENNA! Trzymam kciuki bardzo mocno! Daj znać po badaniu!
Na skurcze łydek magnez pomaga. Warto też sięgnąć po pomidory, banany i gorzką czekoladę. Mnie jeszcze to nie doskwiera na szczęście...
Pogoda jest dobijająca... Nie mogę się wyspać, rano ledwie zwlekam się z łóżka...
MAGI78! Może to dzidziuś te gulki powoduje. Rozpycha się rączkami czy nóżkami... Maluch ma coraz mniej miejsca, więc tak to możesz odczuwać.
Nie było mnie prawie miesiąc, za co przepraszam! Byłam odcięta od netu... Próbowałam zaglądać, ale wciąż mnie rozłączało. Mam nadzieję, że już będzie ok.
Fajnie, że już niektóre mamusie wiedzą, co się w brzuszku kryje. Ja też niebawem mam USG i jestem ciekawa.
RENNA! Trzymam kciuki bardzo mocno! Daj znać po badaniu!
Na skurcze łydek magnez pomaga. Warto też sięgnąć po pomidory, banany i gorzką czekoladę. Mnie jeszcze to nie doskwiera na szczęście...
Pogoda jest dobijająca... Nie mogę się wyspać, rano ledwie zwlekam się z łóżka...
MAGI78! Może to dzidziuś te gulki powoduje. Rozpycha się rączkami czy nóżkami... Maluch ma coraz mniej miejsca, więc tak to możesz odczuwać.
Ostatnia edycja:
JEST TO PIEKNY WIDOK I ŚWIETNE UCZUCIE ALE CZASEM TEŻ MOŻE SPRAWIC BÓL;-)MOJA MALEŃKA TEŻ SIE WYPYCHA ALE JESZCZE NIE TAK MOCNO ZEBY BYŁO TO TAK WYRAŻNIE WIDAĆ,NO ALE MOJE DZIECIĘ PÓKI CO NALEŻY DO DZIECI DROBNYCH:-)
razem raźniej
Pogoda fatalna, zimno, szaro, nastrój mam kiepski. Pewnie to też trochę przez to że pobolewa mnie dół brzucha, skurczy nie mam ale jakoś dziwnie:-(Staram się nie wkręcać ale same wiecie jak to jest, człowiek niespokojny się robi. Mam nadzieję że do jutra przejdzie
miałam. Niby, że jestem po dwóch cc i tak po prostu może być.