• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesień 2010...

Hej mamusie:-)
Dzieki dziewczyny za pocieszenie. Obeszło sie na szczescie bez szpitala. Dzisiaj juz troche lepiej. Próbuje sie czyms zająć , żeby nie myśleć i cały czas nie dotykać brzucha. I jak widze to sporo nas ma problem z twardnieniem brzucha. Oby tylko szcześliwie doczekać do września.
A magnaz to kupujecie obojetnie jaki, czy jakiś specjalnie zapisany przez lekarza? Bo ja wizytye mam we wtorek i nie wiem czy sama moge zacząć go łykać?

She*shu gratuluje udanej wizyty i dziewuszki:-)
Haszi Tobie tez gratuluje córeczki, i dobrze, że już w domku jesteś.
Małpko nie przejmuj sie czyimś gadaniem. I o ile pamietam z wątku z brzuszkami to atrakcyjna z Ciebie babeczka:-)Ja wychodze z założenia, że najważniejsze zeby z dzidzią było ok, a wygląd to drugorzedna sprawa.

Miłego weekendu Wam zycze:-), pomimo wstretnej pogody:szok:

reklama
Witam przy śniadanku:-).
Wczoraj miałam kiepski dzień, na dodatek pogoda nie nastraja optymistyczne.
Mierzyłam wczoraj ze wszystkich stron pokój, żeby sprawdzić gdzie wstawić łóżko dla Ani, bo nadal śpi w łóżeczku, a trzeba je na jakiś czas spakować bo niedługo dzidziuś będzie je potrzebował. Niestety ani łóżka, ani szafy nie można wstawić, za mało miejsca. Zanim moja córka się urodziła w 2007, sprzedaliśmy mieszkanie męża, spłaciliśmy mój kredyt za mieszkanie, zostało nam jeszcze na tyle, że wtedy stać nas było na większe i nawet wyremontowane mieszkanie, ale nie chciałam tak od razu zmieniać mieszkania. Chciałam poczekać aż dziecko będzie miało 2 lub 3 lata, pomyślałam, że wtedy będzie może wiadomo, czy mamy jedno czy dwoje dzieci. Oferty mieszkań oglądałam na bieżąco do samego pójścia do szpitala-nie zauważyłam nic niepokojącego. W szpitalu spędziłam ponad tydzień bo miałam cesarkę, potem wiadomo że po powrocie z jakieś 2 tygodnie nie zaglądałam na stronę, a jak już to zrobiłam, to myślałam, że źle widzę - ceny mieszkań w moim mieście z 1000 zł. za m kw. skoczyły do 3 tys. Myślałam, że wtedy zacznę płakać, świadomość tego, że sprzedaliśmy mieszkanie mojego męża za tak niską cenę kilka miesięcy wcześniej jeszcze bardziej mnie dobiła, zresztą nadal tak jest-jak o tym pomyślę....
Wiem, że i tak mam dobrą sytuację, bo mamy ciasny ale własny kąt, tylko jak pomyślę, że po 20 latach pracach stać Mnie było tylko na tyle, to jest mi okropnie przykro:-(
Dosyć tych narzekań, muszę posprzątać.
Haszi i SHE*SHU - gratuluję dziewczynek:-)
Renna i Marta trzymam kciuki za was i wasze maleństwa:-)
Miłego dnia:)

Witam z deszczem za oknem :) Kinia gratuluje kopniakow !!! Malpko a wez ty ich wszystkich olej !!!! Napisz sobie na kartce duzymi literami MAM NAJPIEKNIEJSZY BRZUCH BO W NIM JEST MOJA FASOLKA !!!! i postaw to w widocznym miejscu !!! Mnie dzisiaj w nocy Kaska mocno nastraszyla dostalam takich mocnych kluc w okolicy pepka jakby mi sie tam cos odrywalo, trzymalo pare minut i nie pomagala ani zmiana pozycji ani masowanie.Na szczescie po 3 takich razach przeszlo jak reka odjal.Miala moze ktoras z was cos takiego ???? Dzisiaj od rana Kaska znowu kopie wiec jestem spokojna ze nia ok :) Poza tym mam bardzo mila niespodzianke ,przyjechal do mnie tato i zostanie 4-6 tygodni ,nareszcie nie bede musiala siedziec sama w domu :) :) :)

Helloo

Ja dzis w nocy mialam maroton na trasie lozko - kibelek, nie wiem skad tyle wody w moim pecherzu - przeciez wieczorem nic pije..
Do tego skurcze lydek nad ranem skutecznie wytracaja ze snu. Mam pytanko laski: ile magnezu lykacie na dobe? Mnie sie cos zdaje, ze musze zwiekszyc dawke.

Wstretnamalpo - ja widzialam Twoje fotki na watku brzuszkowym, zreszta nie tylko ja.. jestes sexi i nie wierze, ze zwiekszylas sie bardziej, niz na tych zdjeciach z poprzedniej ciazy. Sexi mama i juz :-) Kazda z nas ma chwile slabosci (ja na pewno ) - kiedy nie moze wejsc juz w zaden ciuch z szafy, a w tych w sklepach wyglada sie na WIELGACHNA.. ale coz poczac, dzidzius rosnie - to rosniemy i my :-)

Milego dnia, chociaz pogoda pewnie u wiekszosci do kitu.. u mnie szaro, buro i mokro.

Małpko jak ja bym sie przejmowała tym co mówią o mnie to bym z domu nie wyszła. Po sterydach zamieniłam sie w klocek ale nikomu przez głowe nie przejdzie że ja nie przytyłam a spuchłam od leku. Ja ci gwarantuje że jakbyś mnie zobaczyła to wszystkie kompleksy mineły by raz na zawsze. A skoro kretynki nie odróżniają grubej od ciężarnej to okulista im sie by przydał i to na cito. Widziałam zdjęcie twojego brzuszka i jest spory a cała reszta śliczna i zgrabna. NIE PŁACZ BO NIE MA POWODU!

Witam
Ja wczoraj nijak nie zasnęłam po obiedzie.
Męczyłam się z zębem do 21.
Nie miałam apapu ani nic bezpiecznego pod ręką.
T. zajęty praca w ogrodzie do 21 i apteki pozamykali.
Wzięłam 1 tabletkę leku przeciwbólowego na receptę.Taki silny,że po 5 min zapomniałam,że mnie ząb boli i narazie mam spokój a tak miałabym nieprzespaną noc.
Nie wyspałam się i tak bo się co chwila budziłam.
Bezsenność mnie dopadła chyba.
T. już dziś zrobił zakupy ja śniadanko w tym czasie uszykowałam.
Teraz T. idzie do ogrodu robic wylewkę betonową.
Pogoda do bani zimno.pochmurno byle nie padało bo wtedy nici z T. roboty.
Gratki dla mam co wczoraj miały wizyty i poznały płeć maluszków.
Małpko- nie przejmuj się gadaniem ludzi, ja tez czasem się posmutkam jak widzę laskę jak modelka z połkniętym arbuzem na brzuchu a spojrzę na siebie to wyglądam jak bym za dużo zjadła a nie w ciąży była.
Wtedy ubieram super obcisłą bluzkę, aby jak najbardziej podkreślić brzusio i pokazać wszystkim "o tak to brzusio ciążowy..."
Mimo złej pogody życzę wam miłego weekendu

witam dziewczeta:) popisuje tu ale bardzo sporadycznie..natomiast czytam regularnie:):):)
Z tymi docinkami to nie ma sily.....kazdy czeka kiedy ci wytnie ze juz widac brzuch albo ze ci urusl.....no jakby to conajmniej dziwne bylo ze w ciazy mamy brzuch:/ Tak wiec to tylko nassza sprawa jak wygladamy ....i pasowalo by wkoncu powiedziec cos niecenzuralnego glupiej babie zeby sie odczepila:)

Czy juz wszystkie wiecie plec dziecka? Pytam bo ostatnio sie dowiedzialam ze jest szansa na dziewczynke( co znaczy szansa?) .....ale ile z tego prawdy to nie wiem:)

małpko nie przejmuj się takim głupim gadaniem. Ludzie często są nieprzyjemni i złośliwi, ale taka ich natura. Olej ich i tyle, a jak Cię ktoś wkurzy to powiedz, żeby popatrzył na siebie i zajął się swoim życiem, a nie obgadywaniem innych. Wiesz Ci co najwięcej krytykują zazwyczaj mają dużo problemów ze sobą i chyba chcą się w ten sposób dowartościowac. Głowa do góry!!

reklama
Witam w ta paskudna pogode...cholerka gdzie ta wiosna?
Małpko, nie przejmuj sie, to łatwo powiedziec prawda?....teraz jestesmy takie wrazliwe ze ho ho...a te baby poprostu w ten sposób staraja sie ukryc swoje wady poprzez krytykowanie kogos poprostu....Widzisz sa ludzie i ludzie taborety...bez krzty delikatnosci i wyczucia taktu...co mnie czasami przeraza ze tak wogóle mozna sie zachowywać- straszne. Ty jestes młoda piękna kobitka w ciazy i tak jak dziewczyny juz stwierdziły, bardzo atrakcyjna sexy cięzaróweczką ;)) I juz nie zwracaj uwagi na te niewychowane babole!!! Bo to one powinny sie wstydzic a nie Ty.

Gratuluje wizyt dziewczyny!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry