Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Onionku ja po ostatnich skurczach biore 2x500mg
Ja biore 2x dziennie 2 tabletki, czyli w sumie 240 mg. Po tygodniu brania nie mecza mnie juz skurcze nocneOnionku ja biorę 2 tabsy dziennie i pewnie to za malo...też masz tak bolące te skurcze??? Mnie noga do tej pory bolinigdy nie miałam skurczy ale to jest dla mnie masakra jakaś..jakby mi ktos mięśnie wyrywał z nogi..coś czujęze nawet 3 tabsy dziennie nie dają rady.
Ja biorę filomag B6, ale przepisany przez gina.
Teraz tylko czuje jeszcze od czasu do czasu mrowienie w lydkach, gdy dluzej siedze. Mam nadzieje, ze wreszcie bede mogla wrocic na basen. Przekonam sie juz we wtorek;-)Ja też już w łóziu!
Jutro ide na Komunie do siostrzenicy meża i właśnie robiłam przymiarke ubrań na jutro. To jest coś okropnego - w niczym sobie nie podobam sie, nie moge zaakceptować swoich nowych, dużych rozmiarów - normalnie słonica! Wcale nie wiem, co założyć, żeby wyglądać troche mniejszą! Mam nadzieje, że do jutra mi przejdzie!
Mam nadzeje, że u Renny wszystko dobrze. Odezwij sie!!!

i tak latam bez przerwy w spodnicach i mam ich serdecznie dosc.

Takze o 23 zmylismy sie do domu, bo ja nie chcialam w tym smrodzie siedziec.
Ludzie też mają świetne pory. Tak sie wkurzyłam że już zasnąć nie mogłam, trochę sie pomęczylam i zasnęłam. Obudził mnie synek o 9. gratuluje wszystkim szczesliwym Mamusiom
ja też się dopisuję do wrześnioweczek
termin porodu 26 września według miesiączki. we wtorek czeka mnie USG połówkowe w Holandii, gdzie mieszkam, to data powinna być już bardziej konkretna![]()
Nie mogę spać więc piszę.
Mój szanowny małżonek wyszed (drugi dzień z rzędu) pod mega ważnym pretekstem na spotkanie z kolegami i do tej pory nie wróciłDzwonie więc żeby dowiedzieć co się dzieje ale nie odbiera:-
-( Z nerwów spać nie mogę. Facet dorosły a zachowuje się jak gówniarz
co jest z tymi chłopami nie tak. Zero wyobraźni, wie że jestem w ciąży, mamy małe dziecko w domu, zamiast nie narażać mnie na niepotrzebny stres on ma to w d...
Czekam tylko ranka bo w nocy wszystko wydaje się być w czarnych kolorach. denerwuje się tym że nie odbiera tel, ale mu jutro dam do wiwatu!! Choć i tak jest mi smutno że czasami myśli tylko o sobie. A niby tak kocha...
. Chciałabym jej dać tą normalność,ale jak???-sami mamy ciężko pod względem finansowym....i nasze maleństwo,któremu też trzeba co nie co kupić.....
Witam mamuśki! Dziękuję Wam za dobre słowo!Spałam żle-poszłam o 3 nad ranem-wstałam o 6-wziąść insulinę i ok.7 jeszcze do 9 się zdrzemnęłam!!!!!!!!!
Czuję się rozbita....do tego pogoda i zamartwianiem się by to nie odbiło się na Michałku...Od wczoraj nie odzywał się....teraz parę razy poczułam ruchy na samym dole...i już panikuję,czy nie jest za nisko?
Ach dziewczyny ja to bym musiała wyjechać z tego miasta....,ale co by było z moją siostrą. Chciałabym jej dać tą normalność,ale jak???-sami mamy ciężko pod względem finansowym....i nasze maleństwo,któremu też trzeba co nie co kupić.....
Ach dziewczyny marudzę tylko wam....trochę wewnętrznie się podłamałam.....
Życzę wam dobrej niedzieli!!!!!!!!!!!!!