reklama

Wrzesień 2010...

Dziewczyny pisalam wczesniej, ze na USG nic nie bylo widac, bylam kilka dni temu i juz byl pecherzyk wielkosci 1cm :) lekarz powiedzial, ze zarodka jeszcze w nim nie ma, ale mam sie nie martwic, na wszystko przyjdzie czas, po prostu owulacja musiala mi sie przesunac i zaszlam w ciaze troche pozniej niz wynika ze wszystkich obliczen :)
edit:
Musze jeszcze dodac, ze bylam na tym 'gorszym' USG, u niego wszystko o wieele gorzej widac, wiec byc moze postep jest juz wiekszy, nawet mozna zobaczyc zarodek. Pamietam, ze znajoma chodzila na to samo USG w ciazy. I kiedy na innym, lepszym, bylo juz wszystko dobrze widac, tydzien pozniej poszla na to 'nasze' USG - lekarz powiedzial, ze slabo cokolwiek widac i najprawdopodobniej jest to tak wczesna ciaza, ze moze ulec samoistnemu poronieniu. Tak wiec nie mam sie o co martwic.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja trochę mniej sie teraz udzielam bo egzamin przede mna i mam teraz odwyk od BB :baffled: Calineczka nie wiem czy juz pisalas ale jaki jest powod twojej cesarki?
Paula a kiedy kolejne usg? i ktory to byl tydzien jak byl tylko pecherzyk?

Ja olewam sprzątanie i gotowanie. Nie mam siły. Właśnie całowałam się z kibelkiem i nie mam ochoty na nic innego jak tylko łóżko.
Małż ma ręce, niech rzuci coś na ruszt.

mój tez nie odmówi pomocy , ale go nima...:-(...edukuje sie i jutro tez:-(jak wróci wieczorem to musi cos ciełego zjesc, no i ja tez musze jesc momo mdłości i braku apetytu jestem bardzo szczupła nie moge sobie pofolgowac z jedzeniem:zawstydzona/y:

Witam porannie :) Niestety dzisiaj z zalem stwierdzilam ze wiekszosc moich spodni sie nie dopina hmmm....fakt ze zawsze nosilam raczej obcisle spodnie ,ale kurcze to dopiero 8 tydzien !!!! :szok: Czy któras z was tez tak ma ????

reklama
Ja miałam 2 cesarki z musu, pewnie czeka mnie trzecia ale jak by się tylko dało,
rodziła bym sn z zewnątrzoponowym. Z tym poród jest fajny i magiczny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry