Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam! piszecie o grzybkach, ja parę dni temu miałam takie dziwne cośswędziało okropnie a do tego miała "tam" tak jakby opuchnięte
i nie wiem co to, nigdy nie miałam ani żadnej bakterii, ani niczego w tym stylu, więc nie wiem z czym to porównać. do tego przeszło samo po kilku dniach
Saara ja tam akurat jestem przeciwnikiem takiego szczepienia się na wszystko. Poza tym o skuteczności tych wszystkich nowości dowiemy się dopiero za jakieś 10 i więcej lat. Dziecka też nie zamierzam szczepić na więcej niż jest to koniecznie.
Pogoda straszna, nawet pies śpi cały czas![]()
mam sąsiadkę farmaceutkę, z która bardzo często się spotykam, często też rozmawiamy na temat szczepień, ona mówi że jej kuzynka która mieszka w Holandii ma 4 synów i nigdy żaden nie miał szczepienia a chłopy jak dęby;-) osobiście uważam że w Polsce chociażby z niektórych szczepień powinno się już zrezygnować bo medycyna poszła naprzód niektóre choroby prawie już nie występują a my szczepimy te nasze dzieciaki jak zwierzątka hodowlanegdybym miała prawo decyzji nie wiem czy godziłabym się kłucie moich dzieci
![]()
TRZYMAM KCIUKI i czekam na wieści powizytowe
msdracula właśnie o to mi chodziło tylko nie umiałam napisać tego jak ty![]()

Beti wszystko cie rusza przez hormonki. No z tym imieniem to rzeczywiście można tak odczytać a może poprostu mu sie to imie podoba. A zresztą macie kupe czasu i jeszcze 10razy wam sie odmieni imie dziecka. Powiedz Mu że Justyna odpada bo jakoś nie leży ci to imie i już.
Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty!
![]()

Beti wszystko cie rusza przez hormonki. No z tym imieniem to rzeczywiście można tak odczytać a może poprostu mu sie to imie podoba. A zresztą macie kupe czasu i jeszcze 10razy wam sie odmieni imie dziecka. Powiedz Mu że Justyna odpada bo jakoś nie leży ci to imie i już.
Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty!
![]()