Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dorotka ja nie chcialam nikogo urazić,że niedouczony jest, tylko czesto sie zdaża że dentysta nie robi znieczulenia po prostu z niewiedzy. Moja kolezanka była u dentysty w 7 miesiącu ciąży i jak zobaczyl jej brzuch to od razu kazal jej przyjsc po porodzie nawet nie chcial jej do buzi zajrzeć, na szczęscie trafila do innego lekarza i nie musiala czekac z ubytkiem do porodu. A z tym kanałem to chyba lepeij poczekac i miec od razu porzadnie zrobionego niz potem drugi raz w razie czego wypelniac kanal i znowu placic kupę kasy. To mamy dentystkę na forum
dobrze wiedziec będziemy się radzić w razie czego :-) może jeszcze jacyś specjaliści są? przyznawjcie się dziewczyny jaki zawód wykonujecie
![]()
na moja dentystke na szczęście nie mogę narzekać i mam do niej zaufanie ;-) przywraca mi wiarę w lekarzy ;-)

dlatego wkurzają mnie teksty typu--nie chca znieczulac,nie robią usg,nie robia tego nie robią tamtego,jednak to ktos mądry wymyslil zeby nie znieczulac w pierwszym trymestrze,zeby robic 3 usg na calą ciaze ,lub podobne rzeczy
jesli nie trzeba narazac dziecka to nie robi sie,wystarczająco duzo syfow w jedzeniu jest i wystarczająco upaprany klimat mamy![]()
milego popoludnia:-):-)
Masz racje tym bardziej, ze jeszcze nie do konca wiadomo, jaki naprawde wplyw na Malenstwo ma np. USG.Przerowadzane jest wiele badan co szkodzi a co nie Malenstwu ale nikt nie jest wstanie dac jednoznacznych opowiedzi. Dlatego czasem warto "dmuchac na zimne" czyli nie robic zbednych USG jezeli nie ma do tego podstaw. U mnie w N. USG jest robione wlasnie tylko raz w 17-19 tyg. jezeli oczywiscie nie jest to ciaza z powiklaniami albo kobieta nie ma ponad 37 lat (chyba bo po powyzej tego wieku z naturalnych przyczyn moga pojawic sie "deformacje" plodu). Ale oczywiscie jak chce, to prywatnie a to kosztuje.

dziewczyny przestańcie pisać o tych zębach bo mnie zaczynają boleć![]()

płacz dorotko płacz,ze śmiechu można ,samo zdrowie
az mi lzy pociekly![]()