reklama

Wrzesień 2010...

Na katar dobra maść majerankowa smarowana pod nosem choć zapach majeranku może być różnie tolerowany przez nasz wyczulony węch

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała już te pasy ciążowe na allegro. bo ja oglądam i nie mogę się zdecydować, które będą lepsze, takie długie pod sam biust, czy te krótsze...

:szok: dziewczyny właśnie wyszłam z pod prysznica i balsamując sie zauważyłam na brzuszku linie biegnącą od pępka w dól,wiem ze takie linie bywają w ciąży,ale tak wczesnej,czy u któreś z was już sie pojawiła? czy jestem pierwsza?
to jakos bardzo wczesnie Ci linea negra wyskoczyla:szok:

w ciazy niestety tak to jest.. kazda pigula szkodzi, jedynie na gardlo jak mocno boli - tatntum verte.
na katar to na noc miseczke z 1-2kroplami olibas,
a tak cytryna, czosnek i miod:tak:
aha osccilocilum jest chyba bezpieczne alenie jestesm pewna, wieclepiej w aptece sie dowiedziec
z tego co wiem to apap,a na gardlo cholinex jest najbezpieczniejszy:tak:

milego wieczoru dziewczyny

ja właśnie kończę kurację bioparoxem(antybioyk miejscowy, więc też bezpieczny w ciąży)gin.mi na wizycie przypisał, bood ponad tygodnia miała ropny katar i kaszel, dodał do tego sinupret i witaminę C-końską dawkę- to jest facet, któremu ufam tak, że szok, więć na pewno dzidzi nie zaszkodzi;-);-)bardzo pomógł w poprzedniej ciąży:tak:

Mi dziś tak niedobrze, że szok:szok::szok::szok::szok::szok:,piję rumianek i zmykam spać. Miłego wieczorku:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry