reklama

Wrzesień 2010...

Biada mi , biada!!! Umrę gruba jak nieboskie stworzenie. Właśnie zeżarłam, ba wchłonęłam grzaneczki czosnkowe w skromnej ilości pół bochenka chleba. Nie żadne tam dietetyczne z tostera, tylko full wypas ociekające tłuszczem , smażone na patelni. Teraz zacieram ślady zbrodni, bo małż zaraz wróci z pracy i jak zobaczy będzie ze mnie szydził do rana. Oczka mi się zamykają już, literki skaczą, ale dzielnie czekam na współmałżonka.
Mnie się tam do weekandu specjalnie nie śpieszy, bo Ł. w pracy od świtu do nocy, ale jak dobrze pójdzie to jutro pojedziemy z Hanią do koleżanki na wieś lepić bałwana:-)

reklama
saly Ja też takie lubię - z patelni najlepsze ;) hi, hi;-)
Ja tez już ledwie siedzę, dzisiaj miałam mego apetyt, cięzko aż mi będzie z tym zasnąć, non stop któraś mi ochotę na coś robi. Idę napić się herbatki i pomarzyć o zapiekankach, póki co jabłuszko o tak jabłuszko:tak:

A ja cos spac nie moge czytam Was od 5 rano. Ale naskrobalyscie.:szok:
Juz mi powoli grypa jelitowa przechodzi ,znowu odzyskuje chec do zycia. Dzis znowu nas zasypalo -Kiedy sie ta zima skonczy.

Ostatnia edycja:
Witam z rana:-) Ja już jestem po dawce parówek i teraz wcinam wertersy zeby zabić dziwny posmak:baffled::baffled::baffled: M wrócił do domu po tygodniu więc mamy święto;-)

Cześć dziewczyny!
Staram się czytać wątek na bieżąco, tylko niestety z pisaniem gorzej.
Przeziębienie już przeszłam, dopadło mnie dosłownie w pierwszych tygodniach. Rzeczywiście tylko naturalne metody. Teraz kończy się już 8 :)
Chciałam zapytać czy farbujecie włosy, używacie kremów do depilacji??
Czytałam o tym trochę i jest wiele opinii, jednak lepiej się poradzić doświadczonych dziewczyn:)
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny!
Przeziębienie już przeszłam, dopadło mnie dosłownie w pierwszych tygodniach. Rzeczywiście tylko naturalne metody. Teraz kończy się już 8 :)
Czytałam o tym trochę i jest wiele opinii, jednak lepiej się poradzić doświadczonych dziewczyn:)
Pozdrawiam

Ja w poprzedniej ciąży farbowałam włosy do samego końca, teraz też mam taki zamiar. :tak::tak: Co do kremów to nie używam ;-)

witam! czyżby wszystkie ciężko pracowały przy sobocie, że tak nas mało tutaj? :-p
ja po śniadanku wyleguję się w łóżeczku i planuje zabrać do nauki, ale chęci brak :baffled:
Co do kremów do depilacji, to jeśli używałaś do tej pory i nie miałaś żadnych uczuleń i podrażnień to myslę że mozna, przynajmniej ginowie nie zakazują, ale lepiej uważać z okolicą bikini, bo w ciąży skóra może być bardziej wrażliwa więc po co sobie fundować atrakcje typu wysypka ;-)

Cześć dziewczyny!
Pozdrawiam

hejka ja farbowalam calą ciąze i teraz tez mam zamiar do konca farbowac
a co do kremow do depilacji ja nie uzywalam ,wiec nie wypowiadam sie

milej soboty:-):-)

reklama
Witam się, poleniuchowałam dziś do 11 w łóżku.
Teraz zjadłam śniadanko i pora ogarnąć dom.
Śnieg już mama odgarnęła więc chociaż to odpada mi dziś :-)
jakoś lenia mam okropnego.
Ja włosy w ciąży nigdy nie farbowałam a kremy do depilacji nie używam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry