reklama

Wrzesień 2010...

Mnie cala noc meczyly mdlosci.. za to rano, kiedy wstalam bylo juz duzo lepiej.. dlatego moglam zjesc kanapke z plastrem sera, zapic to malusia kawa. Udalo sie tez zjesc pączka a teraz nawet sporo ryzu z warzywami :-)
Saly? ja podczas pierwszej - wczesnej wizyty u gina dowiedzialam sie, ze widac dwa pecherzyki i prawdopodobnie to beda bliznieta. Jednak juz podczas kolejnej ( w 8 tygodniu ) definitywnie bylo widac, ze dzidzia jest jedna :-)

reklama
Tak, wlasnie lekarz mowila mi ze ten jeden pechrzyk ma otoczke ciazowa a drugi nie.. moglo byc zatem tak, ze owa otoczka sie jeszcze wytworzy albo pechrzyk calkowicie sie wchlonie ;-)

Rzeczywiście jak ten czas leci.
Już mamy na październik 2010r. się szykujaą
A mnie nie opuszcza głupie myślenie a co jeśli to bliźniaki.
U mnie w rodzinie bliźniaków brak u T. tak samo a mnie nie opuszcza myśl, że może ja będę ta 1 uhhh :wściekła/y:

Pysia a co ja mam powiedziec: ja jestem z bliźniat, moja babcia miała dwa razy bliźnieta , mój kuzyn ma bliźniaki ;wszyscy od strony mamy mojej. Nawet nie miałabym nic przeciwko tylko nie mamy warunków mieszkaniowych na bliźnieta i z jednej pensji nie damy rady bo przeciez ja moge zapomniec o powrocie do pracy:no:

Witajcie;-)
Pije druga kawusie i zaraz do pracy uciekam...
Juz sie nie moge doczekac wizyty u lekarza...
Tak sie dzisiaj zastanawiam czy bedzie juz szansa uslyszec serduszko czy jeszcze wczesnie?
Od @ wedlug suwaczka, a od poczecia bedzie wtedy 5 tygodni.

Mil;ego dzionka Wam zycze, buziaki

Napewno już bedzie widać, w kńcu idzie ci 7 tydzień ;)
Dawaj znać bo ja jestem teraz podobnie do ciebie ;-):tak:w 7 tygodniu.

bo chyba pęcherzyków moze byc wiecej niz jeden z tym ze jeden jest zapłodniony a drugi nie, tak mi sie wydaje:baffled:, ten pusty sie potem wchłania .

Mogą być zapłodnione też dwa, stąd biorą się blizniaki dwujajowe :tak:
Moja szwagierka tak właśnie miała ;-)

reklama
Pysia a co ja mam powiedziec: ja jestem z bliźniat, moja babcia miała dwa razy bliźnieta , mój kuzyn ma bliźniaki ;wszyscy od strony mamy mojej. Nawet nie miałabym nic przeciwko tylko nie mamy warunków mieszkaniowych na bliźnieta i z jednej pensji nie damy rady bo przeciez ja moge zapomniec o powrocie do pracy:no:

No niezle, zawsze chciałam mieć siostrę blizniaczkę ;) Ty masz brata czy siostrę??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry