reklama

Wrzesień 2010...

Witajcie;-)
Pije druga kawusie i zaraz do pracy uciekam...
Juz sie nie moge doczekac wizyty u lekarza...
Tak sie dzisiaj zastanawiam czy bedzie juz szansa uslyszec serduszko czy jeszcze wczesnie?
Od @ wedlug suwaczka, a od poczecia bedzie wtedy 5 tygodni.

Mil;ego dzionka Wam zycze, buziaki

reklama
Hej!
Myślałam, że coś popisze ale chyba nie ma szans bo jest dzień "mama dotykaj":-).
Poczytałam ale poodpowiadam dopiero jak młody padnie, bo an się skupić ani rąk używać przez dłuższy czas.:-D

Hej Laski!!
2 dni temu wyszły 2 kreseczki na teście. Jestem totalnie zaskczona, ale już się oswoiłam z tą myślą, szczególnie, gdy patrzę na wasze suwaczki :happy2::happy2::happy2: Widzę że ja nie wyjątek :happy2::happy2::happy2:
Termin na 30 września w/g kalkulatora internetowego. Jeszcze muszę na wizytkę do gina się umówiić. Ale podejrzewam że jeśli chodzi o termin to może na paźniernik zostanę przesunięta.....

witamy nową mamusię! :-) gratulacje ;-)
Olgadom pokazuj ten nowy nabytek :-p
ja wchłonęłam 5 pierogów i jestem z siebie dumna, dawno już tyle nie zjadłam, mam nadzieję że to oznaka kończących się mdłości :sorry2:

Witam się sobotnio. U nas cudny dzień , słonko świeci śnieg się topi:tak:Aż wraca energia do życia. Pranie wstawione, placek z rabarbarem upieczony, obiad sie kończy. Domek wstępnie odgruzowany- a więc mam powody by czuć się dumną. Zaraz znikamy do wieś lepieć bałwana, lub tarzać się w topniejących zaspach śniegu;-)
W Opolu niedawno urodziły się czworaczki....naprawdę chciałabym być już po Usg i wiedziec że z fasolką wszystko w porządku...i że jest jedna:tak:
Miłego dnia życzę

reklama
"Saly- Pranie wstawione, placek z rabarbarem upieczony, obiad sie kończy. Domek wstępnie odgruzowany- a więc mam powody by czuć się dumną."

Jak ja Ci zazdroszcze . Odkąd męcza mnie mdłosci i wymioty nie jestem wstanie nic robic:zawstydzona/y:Zaniedbuje dom i mojego przyszłego tatusia!:sorry2:
Jak długo u was trwał taki stan?Juz mam powoli dosyc, wyglądam jak zombie: blada, wychudzona i chodze niemalze po scianach. No i chyba jednak wezme L4 bo nie wiem jak długo pociągne, moje plany zostania jak najdłuzej w pracy ulegna zmianom niestety...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry