reklama

Wrzesień 2010...

Witam nową mamusię... :-)
Ja po raz kolejny przytuliłam kibelek :baffled:
Już mam tego dość.
oliwka_11 też bym zjadła spagetti ale jakoś kotlety sojowe chodzą za mną od tygodnia.Ciekawe czy zdołam je zjeść.Na razie czarno to widzę :szok:

reklama
Mój ginek mi tak obliczył:dry:
Zastanawiam się nad tym bo być może to będzie pażdziernik:sorry2:
Zobaczymy na nst wizycie co powie:-)
Ale narazie pozostanę tutaj jeśli nie macie nic przeciwko:sorry2:

Witam z rana ;-)
Ja dopiero teraz skończyłam śniadanko, wcześniej mi nie wchodzi :tak:
Ja już żyję jutrzejszą wizytą u gina, boże jak ja się steresuję...
Co do tycia to ja należę do tych szczupłych którym ciężko przytyć, także w ciąży pozwalam sobie na wszystko i w du.. mam ile przytyję. Ostatnio było to 16 kg, no ale co to dla mnie jest to wszystko zrzucić :tak: -pestka!! :-):-)

Takiej to dobrze;-)

Witaj Baśka

Ja cwlasnie do domciu wrocilam. Tata jechal do miasta sprawy pozalatwiac to wybralam sie z Nim.. Zabralam psiaka eby tam tez z nim pochodzic.
Tata wszedl do srodka, my zostalismy na dworze, jeszcze powiedzialam zeby zabral kluczyki bo i tak w aucie nie bedziemy...

I tak taty nie bylo 40 minut..:baffled:
Co sie wymarzlam to moje...
Teraz cieplusia herbatka;-)

A dzięki Olwika jest nawet dobrze. Mdłości coraz rzadziej dają się we znaki:tak: większy apetyt i mniejszy wstręt:-). Cieszę się, że na pewniaka już z nami będziesz:tak:
Mycha....wiesz w depresję mnie wprowadzisz:zawstydzona/y:;-)

Jak na razie to czuje się fatalnie, ale zajadam rosół mam nadziej, że się w żołądku zostanie.
Moja mama ma życzenie placki ziemniaczane na obiad, więc zabieram się za tarcie ziemniaczków, ale elektryczna maszynka do mięsa idzie w ruch bo z tradycyjną tarką to wyjdę z siebie...

reklama
Dziewczyny czy ktoras z Was ma "doswiadczenie w sprawie plamien ??? zaczynam sie troche martwic.Po pierwszych plamieniach w 6 tygodniu trafilam do szpitala,ale przeszly po 1 dniu.Wczoraj rano znowu dostalam brunatnych plamien wyladowalam u gina popatrzyl z fasolka ok,zadnych krwiakow i nadzerek a wiec zaburzenia hormonalne-dostalam progesteron i przez reszte dnia byl spokoj.Dzisiaj od rana znowu zaczynam lekko plamic - moj gin ma wolne a do szpitala to mi sie za bardzo nie spieszy. Wiecie moze jak dlugo moga trwac takie plamienia ???? Leze caly dzien w lozku i rozne glupie mysli przychodza mi do glowy .... Kerna przyponinam sobie ze chyba Ty cos kiedys o plamieniach pisalas ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry