reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Trixi jesli masz termin na 1 marca a teraz jesteś w 10t i 2d czyli tak jakby już w 11stym tygodniu to chyba trochę późno na to badanie? To badanie ma największy sens do 14-stego tygodnia a Ty będziesz wtedy już w 15-stym? Albo?
I to właśnie mnie w lekarzach denerwuje. Albo nic nie mówią albo mówią coś a jak przychodzi do badania to kilka dni zwłoki "nie zaszkodzi" i bądź tu człowieku mądrym :dry:

Masz racje najbardziej miarodajne wyniki otrzymuje sie w 13 tygodniu ale 15.02 i tak musze sie pojawic po recepte ,wiec pomarudze zeby przelozyc wizyte na wczesniej :)A jak znajde cos o Mutterschutz to Ci podesle.:)

Witam z rana ;-)
Ja dopiero teraz skończyłam śniadanko, wcześniej mi nie wchodzi :tak:
Ja już żyję jutrzejszą wizytą u gina, boże jak ja się steresuję...
Co do tycia to ja należę do tych szczupłych którym ciężko przytyć, także w ciąży pozwalam sobie na wszystko i w du.. mam ile przytyję. Ostatnio było to 16 kg, no ale co to dla mnie jest to wszystko zrzucić :tak: -pestka!! :-):-)

Witam się w piątek.
Ogarnęłam z grubsza dom i przygotowałam do obiadu kotlety sojowe.
Pogoda dziś super. Słonko świeci, choć u nas wieje dość mroźny wiatr...

PYSIA kotlety sojowe mniem , ja robie dzis spagetti a ja sobie gotuje kasz gryczaną so tego marchewka z groszkiem .

MYCHA dobrze masz z tym tyciem ,ja niesety mam tendencje do tycia choć tak się przyzwyczaiłam że np.białego pieczywa nie zjemi nie jem ziemniaków ,ale za to tony cipsow moge zjeść.Noi jakoś tak od 4 lat moja waga nawet trochę nie drgneła w góre no poza ciążami.

Hello
Ja jak zwykle doczytuje nowe informacje na forum,bo wieczorem to juz odpadam :-) Wczorajszy dzien byl mega owocny w jedzenie. Zjadlam sporo, nawet obiad i kolacje :-) Dzis udalo sie wciagnac dwie kanapki na sniadanko i kawe zbozowa z milkiem. Cieszy mnie to ogromnie, bo tez nalezy do szczuplych - ktorym ciezko przytyc. Od poczatku ciazy przez mdlosci i wymioty schudlam 4 kilo ;-( Juz sama nie wiem, jak to nadrobic - bo nawet znajomi mowia, ze kiepsko wygladam.. Mam nadzieje, ze uda mi sie przytyc do porodu mega ilosc kilogramow hihi..Tymczasem siedze w pracy, oczywiscie zaopatrzona w rozne specyfiki jedzeniowe. Pogoda za oknem przepiekna - slonce daje nadzieje na to, ze wkrotce mrozy mina :-) Pozdrowionka dla wszystkich wrzesniowych mam :-)

Witam wrzesniówki 2010:-) Pozwoilę sobie do Was dołączyć;-)
Oczywiście jeśli mnie przyjmniecie:confused:
Jestem w 5 tygodniu ciąży z terminem na 26wrzesień:blink:
To moje pierwsze upragnione maleństwo:-)
Pozdrawiam wszystkich!

Pozdrawiam wszystkich!

WITAMY ja mam termin na 29 i jestem w 7 tyg a ty w 5 to chyba liczyłaś od dnia zapłodnienia????

reklama
Pozdrawiam wszystkich!
witamy Cię w naszym gronie:-)

co do tycia to ja mam tendencje:-(
w pierwszej ciazy przytyłam 18 kg,a w drugiej 27:szok:
jestem ciekawa ile mi tym razem przybędzie:baffled:
ale dodam tylko ze niczego sobie nie żałuje i napewno w tym tkwi problem:tak:
jak narazie 1,5 kilo zobaczymy co bedzie dalej, cieszę sie tylko ze bez problemu po pierwszej i po drugiej ciąży zrzucam kilogramy bez problemu,a zajmuje mi to zaledwie kilka miesięcy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry