reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Haszi trzymam kciuki za pomyslnośc Twoją i fasolki.
małapralinka czasem owulka sie przesuwa , wiec głowa do góry, fasoleczka nadrobi pózniej swoja wielkosc.
Ja sie dzis nasprzątałam papierów w pracy, w swoim wlasnym biurze, bo kilka dni byłam poza nim, przyjezdzam a tu balagan.
Ale kiedy slonko dzis zaswieciło, to nawet ta wstretna zima jakos mnie przestala przerazac i z wielka czułoscia pomyslałam o Pani Wiosnie....:rolleyes:

Ide sie kapac powoli...
Spokojnej nocy dziewczynki;-)
Dziekuje wszystkim za mile slowa:happy2:
Musi byc dobrze, nie ma innej mozliwosci przeciez:tak:
Jedno jest pewne, netu juz nie przegladam w tym temacie bo do glowy bardziej dostaje...

Kolorowych snow Wam zycze;-)

witam z rana:-) ja właśnie po śniadanku popijamy sobie kawkę ze smietanką- raczej smietanę z kawą:-D u gina byłam 2 dni temu wszystko jest ok,przytyłam 1,5 kilo w ciagu miesiąca:wściekła/y: ale nie ukrywam ze pochłaniam wszystko,ogólnie samopoczucie rewelacyjne zadnych mdłosci i przykrych dolegliwosci:tak:

Witam się i ja:-) Samopoczucie z dnia na dzień coraz lepsze:tak: Ale nerwowa jestem:zawstydzona/y: bardzo....pralinka szperanie w necie to chyba najgorsze rozwiazanie jakie jest..wiem to po sobie....:dry::dry:

Witam sie ju po sniadanku i po 3 lykach kawy;-)

Dziekuje raz jeszcze za mile slowa:-)
Wiecie co do mnie dotarlo?
Lekarz pytal czy mam regularnie miesiaczki i ja Mu owszem powiedzialam ze tak, ale nie powiedzialam ze mam 32 dniowe cykle...
On pewnie zalozy ze cykl 28 dniowy.
I mozliwe ze dlatego owulacja byla pozniej niz przypuszczal.
Moge miec tutaj racje,nie??

reklama
Witam teraz moge do was dołączyć już jako pewna wrześniówka.

Wczoraj miałam pierwszą wizyte u G i powiem wam że stara babka ale taka zajeb... pierwszy raz trafiłam do takiego gina ,wszystko mi wytłumaczyła,powiedziałam co i jak o tym podwiązaniu jajowodów.Noi nie badała mnie bo powiedziała że wczesna ciąża i ona nie chce narażać bo jeżeli ciążą słaba to sama zejdzie.Więc wizyte mam dopiero 25 marca to będzie początek 14 tyg wtedy i usg i zbada mnie.Ogólnie jestem w 7 tyg 6 skończone.A no i spadłam na wadze bo wąze 52 a to dziwne bo nie mam zadnych mdłości.
A termin mi wypada na 29 września ale u mnie to wiadomo że wczęśniej to się odbędzie ,tylko pytanie ile wcześniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry