Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gaja wszystkiego najlepszego dla Maksa z okazji ukonczenia 1 m-ca. Duzo zdrowka, i zeby ładnie jadł, i spał. I mamusia by sie wysypiała wtedy.
onionku to piąteczka
Mój usnął o 20.30 obudził sie o 00.30, 2, 4, 5, 6 czyli też mega wyspana nie jestem ale u nas to norma.
Co do cieni ja kryję korektorem i pudremBo bym strasznie wyglądała.
Teraz uśpiłam Maksa ale wymuszał cyca strasznie, płakał i marudził ale stwierdziłam że dopiero co mu dawałam, sam puścił to nie ma zmiłuj i tak go długo telepałam w łóżeczku aż usnął![]()

przespany dzien,zoltczka mija, katarek jesscze jest i wypryski niestety-jutro dzwonie do pediarty.moj brzuch juz ie palki robi, tylko wiotki na razie ale bez zisow kornych i rozstepow-uffff
generalnie oki:-)
Mi tez lekarka mowila ,ze wedlug najnowszych badan kolka nie ma nic wspolnego z dieta matki. Ale nie mylic kolki z bolem brzuszka w wyniku nagromadzonych gazow, bo to sa dwie rozne sprawy.Hejo
..
Ale najgorsze jest to, ze maly znowu mial wieczorem koleczke - dokladnie o tej samej godzinie, co przedwczoraj. Na szczescie nie trwalo to dlugo, wymasowalismy mu brzusio. Jestem juz w tej chwili sklonna uznac, ze kolka jest wynikiem ksztaltowania sie ukladu pokarmowego... bo nie jadlam wczoraj kompletnie nic, co mogloby mu zaszkodzic..
hej, hej
co do owocow kazdy mowi co innego. Mi połozna i pediatra powiedziała, ze banany mozna. Sliwek nie, bo pestkowe. A o winogronie wspomniała, ze moge jedna kulke. To nawet nie chce draznic sobie jezyka, i nie probuje.
Super ze wizyta udana, i wyniki w normie.
U mnie kompot z jabłek to juz norma teraz, musi byc codziennie.
A co do obiadow to tez pomysły mi sie wyczerpały. Najczesciej wcinam jakies rosołki, ryzanki, ia na drugie ziemniaki, miesko gotowane i buraczki. Juz mi zbrzydły te obiady.
A moze by jakis watek stworzyc z pomysłami na obiad.
A ja kupiłam dla malego, bo cos postekiwał, nie espumisan, tylko esputicon. Ktoras z mam zachwalała, ale nie pamietam ktora. A czym sie roznia to nie wiem.
Miłego dzionka
Dziewczyny a pocicie sie dalej tak mocno w nocy ? Bo u mnie to koszmar jakis.
ja juz kiedys pisałam o tym poceniuja mam tak, że zalewa mnie pot wszędzie a do tego telepie mnie z zimna :/ Tak jak na chorobę dreszcze tylko bez gorączki i co wieczór się zaczyna. To chyba z hormonami związane. A i włosy juz mi zaczynają wychodzić :/ Becik małego cały w moich kłakach.
A tak przy okazji to waszym maluszkom wychodza kłaczki? Bo mój nic nie zgubił do tej pory a poprzednie dzieciaczki szybko łysiały
hej, hej
Ale dzisiaj wyspana jestem. Od razu humorek lepszy. Pobudka była o 1.30. i 5. Mogłoby byc tak codziennieTeraz połozyłam małego na brzuszku, i tez kima. wiec zajrzałam do Was.
Trzymam kciuki za Matylde Dagny. Oby szybciutko wyzdrowiała, i mogły wrocic do domku.
wspołczuje Ci tych gosci. U Nas na razie w miare spokoj. Tylko rodzenstwo nasze, i tescie.
co do owocow kazdy mowi co innego. Mi połozna i pediatra powiedziała, ze banany mozna. Sliwek nie, bo pestkowe. A o winogronie wspomniała, ze moge jedna kulke. To nawet nie chce draznic sobie jezyka, i nie probuje.
Super ze wizyta udana, i wyniki w normie.
Tosiu gotuj sobie kompot z jabłek. Pij codziennie, i te jabłka gotowane zjadaj obowiazkowo. Mi pomogło, bo tez ciezko było sie mi wykupac po cc. I jak zadziałały, to myslałam ze do kibelka nie zdaze. Teraz to juz w nawyk mi weszło, ze codziennie kompot musi byc. Wiec u mnie oprocz multum pampersow, schodza tez jablka w hurtowych ilosciach.
U mnie kompot z jabłek to juz norma teraz, musi byc codziennie.
A co do obiadow to tez pomysły mi sie wyczerpały. Najczesciej wcinam jakies rosołki, ryzanki, ia na drugie ziemniaki, miesko gotowane i buraczki. Juz mi zbrzydły te obiady.
A moze by jakis watek stworzyc z pomysłami na obiad.
A ja kupiłam dla malego, bo cos postekiwał, nie espumisan, tylko esputicon. Ktoras z mam zachwalała, ale nie pamietam ktora. A czym sie roznia to nie wiem.
Miłego dzionka