kasik dzieki uspokoilas mnie..moze to jakies paskudne emocje z calego dnia ich dopadaja;/
lece na filma..pozniej kapiel malego i butla..i czuwanie do polnocy;/
małgos ja sobie zartuje ze puste cycuchy mu sie snia

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kasik dzieki uspokoilas mnie..moze to jakies paskudne emocje z calego dnia ich dopadaja;/
lece na filma..pozniej kapiel malego i butla..i czuwanie do polnocy;/

Lena tak nie robi ale Julcia baaardzo czesto płakała przez sendziewczyny czy Wasze maluchy tez podczas snu zaplacza? bo mojemu to sie zdarza i zaplacze tak zalosnie ze az serce mnie boli a po chwili spokoj..
kerna szczesliwej podrozy i pomyslnej diagnozy:**
anitas duzo cierpliwosci i zdrowka dla niuni:*

zauwazyłam ze ten słynny jej katarek nie spływa prawie wogóle tylko zalega gdzieś na górze i spływa do gardła i zaczyna sie dusić tą wydzielina
dobrze ze jutro mamy wizyte bo zaczynam sie martwić,poza tym ewidentnie potrzebuje dzisiaj bliskości bo wystarczy ze jej położe reke na głowie lub potrzymam ją za ręke i słodko sobie śpi,ale widomo ze nie jestem w stanie stać nad nią i ją cały czas trzymać bo jak wiadomo inne obowiązki wzywają
boje sie dzisiejszej nocki ale estem optymistycznie nastawiona ze jutro bedzie lepiej,
głupek ze mnie co?Dziewczyny ja chyba jakaś chora etem wiecie ze mam jakieś w sobie wyrzuty sumienia ze julka nie była dzisiaj kąpanagłupek ze mnie co?
Ha ha to ja powinnam za wyrodna matke uchodzic bo ostatnio kapie tylko raz w tygodniu. A co najlepsze on nie ma zadnych odparzen i naprawde slicznie pachnie, wiec chyba ta bariera ochronna skory pozostawiana na skorze dziala.

jutro dzieciaki go nie poznają
muszę skonczyć pisane bo oczy same uciekają mi na tę łysinę....

bo niechcialamkapacpod kranem, jak mieso na kurczka.ludzie nie kumaja
uderzyla glowka dziecka o umywalke,krwiak na mozgu, skonczylo sie tragicznie