Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agim tylko ze te co ja teraz biore sa jednoskładnikowe a Ty pewnie brałas dwuskładnikowe i to chyba dlatego po moich moga ale nie muszą byc zaburzenia płodnosci.

i czekamy az M się wykąpie.. do teraz czekalyśmy aż wstanie 

chce pojechac po dywan żeby Niuni na macie nie bylo zimno od podłogi.. ;-) a nie znosze dywanów (lubię ładne podłogi) no to się mi pozmieniało ;-D sklep do piętnastej a wielmożny pan sie grzebie w tej łazience... o jej..

cała nocka za keirownicą...buu

Jeszcze do sypialni muszę sprawić też dywan

Tak ?Agim tylko ze te co ja teraz biore sa jednoskładnikowe a Ty pewnie brałas dwuskładnikowe i to chyba dlatego po moich moga ale nie muszą byc zaburzenia płodnosci.
kurcze ja nic nie wiedziałam o tym.Anji starsza córka urodziła się 12.01.08 5 dni przed moim Mikołajem.A Twoja malutka ma na imię IGA?Witam!
Marietta uśmiała się;-)
Anja czy twoja starsza córa urodziła się 10 stycznia? Bo chyba starsze dzieci mamy w tym samym wieku, i chyba nawet dzień sie zgadza :-) (jeśli dobrze odczytała suwaczek) Moja bez swojego portfela to nawet z domu się nie rusza. I zawsze chce płacić. Nawet za moje zakupy ;-).
Miłej nocki!!!