Hausfrau
Fanka BB :)
Ale jestem padnięta
krótko po sniadaniu spakowałam nas i ruszyliśmy w miasto. Pogoda suuuuperowa. 20 stopni :-)
Wróciliśmy około 15-stej i Max w końcu,W KOŃCU zasnął. No dosłownie on teraz w wózku w ogóle nie spi. Tak go ciekawi wszystko dookoła.
A co do spania to Max nauczył się już spać na boczku o czym pisałam. W nocy na brzuch się nie przewraca. Na bok też dopiero tak nad ranem zmienia pozycję a tak to na pleckach śpi.
krótko po sniadaniu spakowałam nas i ruszyliśmy w miasto. Pogoda suuuuperowa. 20 stopni :-) Wróciliśmy około 15-stej i Max w końcu,W KOŃCU zasnął. No dosłownie on teraz w wózku w ogóle nie spi. Tak go ciekawi wszystko dookoła.
A co do spania to Max nauczył się już spać na boczku o czym pisałam. W nocy na brzuch się nie przewraca. Na bok też dopiero tak nad ranem zmienia pozycję a tak to na pleckach śpi.
Max zaraz skończy 7 miesięcy i nawet nie siedzi... wiem, wiem, każde dziecko rozwija się różnie 

bo obecnie jest burdel, a wprowadzalismy się w listopadzie więc za późno by wtedy coś z tym zrobić, ehh będzie trzeba jakoś G to tego zagonić, bo ja sama nie dam rady
.
)
a o raczkowaniu moge chyba zapomnieć bo moje dziecię nienawidzi leżec na brzuszku
ja zajrzałam w ksiązeczki zdrowia moich starszych córek więc tak ta starsza -siedziała-4,5mc,raczkowała i wstawała -6,5 mc a zaczeła samodzielnie chodzić jak miała 8 mc,z kolei ta młodsza siedziała 6 mc,raczkowała 7mc,zaczeła wstawać jak miała 8 mc,zaczeła chodzić jak miała 10,5 mc,tak wiec każde dziecko rozwija sie indywidualnie no ale Julka jest zupełnie z tyłu