KAROLINA84
Fanka BB :)
A tutaj coś na poprawe nastroju
uśmiałam sie strasznie
YouTube - Bobas śmiejący się z rozdzieranego papieru
uśmiałam sie strasznieYouTube - Bobas śmiejący się z rozdzieranego papieru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
uśmiałam sie straszniewitam,
aaa szwagierka zakupiła pieluchy z biedronki i też je chwaliła więc spróbujemy również...
miłego wieczorka
PadłamA tutaj coś na poprawe nastrojuuśmiałam sie strasznie
YouTube - Bobas śmiejący się z rozdzieranego papieru
Gosheek ja próbowałam z moją małą a ta patrzyła na mnie jak na wariatkę hahaha ;-)PadłamJutro wyprobuje z Maja
Malo ostatnio pisze ale niestety na wszystko brakuje czasu. Mam akurat teraz mnostwo spraw do zalatwiania poza praca ze ledwo znajduje czas by was poczytac;/ ale ile moge tyle czytam![]()
ja tez je dzisiaj zakupilam i sa identyczne jak oryginalne pampery ktore dotychczas uzywalam wiec chyba zdecyduje sie na te dada moze poczuje tą nizsza cene![]()
No wlasnie ja tez slyszalam ,ze sa super tylko strasnzie zaluje ,ze mozna nigdzie kupic 1 szt na probe - tak jak Babydream - bo mialam stare Dady i mi uczulily malucha - tzn jedna pielucha tylko uzylam i teraz szkoda mi kasy , by kupic cala paczke .
. U mnie dzisiaj ogorkowa, mały pierwszy raz sprobuje, ciekawa jestem jego reakcji
. Czasami to nawet prysznica mi sie nie chce wziasc
. A o pracy tez mysle, tylko ze na stare smiecie to chyba juz nie wroce, a o nowa prace to teraz trudno.