reklama

Wrzesień 2010...

hejka;)
Justynka ten projekt powstal w szczecinie i obejmuje powiat w ktorym akurat ja mieszkam..dowiedzialam sie o nim w Urzedzie Pracy..tu masz link
Projekt "Mama idzie do pracy – program aktywizacji zawodowej dla kobiet" | Strona internetowa projektu "Mama idzie do pracy – program aktywizacji zawodowej dla kobiet" współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejsk

marta2411 wiesz ja tez czekalam jak na zmilowanie zeby maly zaczal wolac na nocnik bo ile mozna kupowac te pieluchy.. i mimo ze wola to np dzis zdarzylo sie ze popuscil w majteczki ale to wina tego ze ma problemy z kupkami..i z tym narazie walczymy..malo je, nie je dan ktore moglyby rozluzniac stolec i stad problemy ma.
daj malemu czas a zobaczysz ze sam zalapie i nie raz Cie zaskoczy pozytywnie;)

reklama
marta spokojnie Maks tez na razie w pampie ale jak chce to ściąga sam pieluchę idzie po nicnik i przynosi mi już z zawartością :) Czyli chłopak doskonale wie co do czego ale jeszcze leniwy jest i woli pieluchy. Jak mu wiatr zawieje ale mam nadzieję, że z nowym rokiem już się ich pozbędziemy i zaraz po nich smoka bo tu koszmar jest z porzuceniem on go kocha miłością bezgraniczną i do spania musi póki co być:baffled:

Marta,
u nas pomogły nagrody za sikanie, czyli drobne zabawki albo naklejki. Wcześniej też robiła w majtki i nic nie pomagało. Gdy wprowadziliśmy nagrody, okazało się, że mała doskonale wie, kiedy chce siku. Czasem jeszcze jej się zdarzy siknąć, ale bardzo rzadko, wcześniej to koszmar, nasza kanapa w salonie wiele razy ucierpiała. ;)

a u nas totalna porażka :wściekła/y: usiąść usiadzie i nic więcej ani nagrody ani prośby nie pomagają :no: zmuszać nie zmuszam bo to nie rozwiązanie....trzeba czekać...tylko ile??????? do zerówki pójdzie w pieluchach przy jej upartym charakterku :wściekła/y:

a czy ktoś pamieta mnie?:) pewnie mało kto....
ale na razie przeczytałam tylko ostatnią stronę i widzę, że Marta ma córeczkę z cudnym imieniem:) Gratuluję!

nocnik?????? kaczuszka, do robienia siusiu:) moje dziecko doskonale wie, ale dobry jest tylko w teorii....próbujemy, podchodzimy...nawet raz jeszcze nie zrobił siusiu do nocniczka:( a jak zdejmę pampka i założe majteczki, będzie trzymał bardzo długo! Jak już się nie uda - płacz! ale doszłam do wniosku, że nic na siłę....poczekamy...aż się doczekamy:)

całusy dla Was wszystkich!

gaja to podaj namiary na fejsa bo chyba jeszcze nie mam ciebie w znajomych :-) oczywiście jak tylko chcesz :tak:
ja czytać czytam tylko problem w tym że tu mega cisza :szok: a na fejsie jestem bardzo często :-D
uciekamy z małą na spacerek bo u nas pomimo że zimno to pogoda piękna słoneczko świeci az żyć się chce :-) buziaki :):)

hej hej :-) mamuśki gdzie was wywiało ????? :szok:
moje dziecie dopiero wstało więc czas się ruszać...dziś w planie odwiedzinki u koleżanki i jej synka więc będzie miło :tak: potem standard podejdziemy do babci :-)

miłego dnia :tak:

reklama
A wiecie co? Mój Manio nie lubi chodzic w gości, jak tylko wchodzimy to ma taka ambę, że mi wstyd, wyje, nie daje się rozebrać, chce wyjść i spazmatycznie się drze i tak z 30 minut to trwa. Czuje sie jak w klatce w domu, bo po prostu boję sie gdziekolwiek z nim wyjść bo on do nikogo nie chce:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry